IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От какъв приятел се нуждаете според вашия зодиакален знак

8 октомври 2016 13 15

Всеки от нас търси своята сродна душа не само в противоположния пол

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Животът без приятели е празен, скучен и много по-труден. Приятелите не са просто хора, с които можете да си кажете две приказки. Това са хора, с които имате общи интереси, на които можете да се доверите и да разчитате. Ако трябва да бъдем честни, трудно се намират истински приятели. Понякога дори да са край вас, не можете да ги познаете.

Астрологията отново ви идва на помощ. Изхождайки от своя зодиакален знак, може да разберете кой е най-подходящият за вас тип приятел и да го познаете, когато животът ви срещне (ако вече не го е направил):

Овен

Овните имат нужда от динамичен и активен човек до себе си, който да е подготвен за всякакви ситуации. Те обичат приключенията. Търсете енергичен и страстен човек, който да е готов да купонясва и да пътешества по всяко време.

Телец

Телците обичат да се грижат за другите, затова се нуждаят от човек, който да оцени грижовната им натура. Чудесно си пасват със спокойни хора, които обичат качествена храна и музика. Общите вкусове са важни за стабилното приятелство с Овена.

Близнаци

Близнаците са леко егоистични и егоцентрични. Те обичат да получават каквото искат и да са в центъра на вниманието. Могат да имат успешно приятелство с човек, който не обича много да изпъква, но пък има желание да купонясва и умее да ласкае Близнака.

Рак

Раците са изключително емоционални и затова се обграждат от хора, които могат да споделят емоциите им и ги разбират. Тази водна зодия има въображение и оценява всички, които са по-креативни и умеят да мечтаят. Важно е приятелите на Рака да демонстрират емоциите си, да обичат домашни забавления и да планират заедно уикендите.

Лъв

Лъвът обича забавленията, логично неговите приятели също трябва да ги обичат. Родените през август са страшни киномани и често се сближават със сродни души. Те много обичат и да пътуват с приятели.

Дева

Девите са сериозни същества, които умеят да ценят и най-малките неща. Уважават хора, които като тях могат да се забавляват, но и знаят кога да бъдат сериозни. Девите си търсят приятели, които обичат да четат и да се мотаят сред природата.

Очаквайте утре съветите на астрологията и за останалите зодии.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари