IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният ви хороскоп за 24 септември

24 септември 2017 07 00

Какъв ще бъде денят днес?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Склонни сте да се задълбавате в подробности. Непрекъснато имате усещането, че нещо ви убягва и че нещата не са такива, каквито изглеждат. Споделете тревожното си състояние и се опитайте да го преодолеете. Събитията ще са в рамките на предположенията ви.

Телец

Ако имате нужда да разговаряте и да обсъждате темите, които ви вълнуват, то направете го с близките си, а не със случайни събеседници. Желанието да сте откровени и да общувате свободно ще създаде досадни неприятности.

Близнаци

Настроението ви е неустойчиво. В състояние сте да се сдухате от дреболии. Преценете заниманията си и се заемете първо с по-трудните. Ще се справите много по-лесно, ако обсъждате съмненията си и се съветвате с близките.

Рак

Едва ли ще се случат някакви запомнящи се събития, но това съвсем не означава, че денят ви ще е скучен. Контактите ще са предимно с личности, които познавате, обаче ще имате възможност да ги видите в различна светлина. Не бързайте със заключенията, предстоят още изненади.

Лъв

Занимавайте се с отговорни задачи само, ако разполагате с достоверна информация. Не се учудвайте, ако днес станете обект на ухажване или някой фронтално ви запознае със силните си чувства. Но и не се чувствайте длъжни да отговорите с взаимност.

Дева

Красноречиви сте и въздействащи. В състояние сте да усвоите и приложите голям обем информация и е желателно да си подберете полезни събеседници. Не е изключено да стартирате или поне обсъдите интригуваща идея.

Везни

Ще се наложи да се справяте с някакви финансови проблеми. Може да не са точно материални загуби, а затруднения, свързани с документи. Не изпадайте в паника. Мислете бързо и прагматично. Ще се справите, благодарение на нечия навременна намеса.

Скорпион

Опитайте се да създадете хармония със самите себе си. Успеете ли да постигнете този ефект ще сте в състояние да общувате дори с хора, които не са ви особено приятни. Което е важно, защото днес може и да ви се наложи.

Стрелец

Намалете контактите и не обсъждайте нито проблемите, нито намеренията си. Във възможностите ви е да контролирате събитията и е желателно да го направите максимално стегнато и организирано. Ще имате възможност да напреднете с дейност, която е в застой.

Козирог

Събитията ще са хаотични, нелогични, но ще ви дадат повод за размишления и възможност да развихрите въображението си. Хрумванията ви може да са оригинални, но преди да се захванете с практическата им реализация преценете доколко са приложими. Интуицията ще ви подскаже причините за разгръщаща се в момента интрига.

Водолей

Настроението ви е неустойчиво и сте податливи на влияние. В състояние сте да се самосъжалявате, самообвинявате и какво ли още не във връзка с преживените неуспехи и неприятности. Каквото и да правите няма да върнете времето назад, така че помислете си дали изобщо трябва да стигате до подобни мазохистични преживявания.

Риби

Отдайте се изцяло на духовните си необходимости. Потопете се в музика, изобразително или вербално изкуство. Насладете се на любимите си книги и филми. Ще активирате въображението и ще стабилизирате енергетиката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари