IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 октомври

14 октомври 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Изведнъж ще се окаже, че днешните ви задачи са прекалено много. Настроението ви е неустойчиво и може да премине към фазата „черен облак“, защото близките категорично ще откажат да ви съдействат. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си.

Телец

Въздържайте се от обсъждане на финансови въпроси, трансфери, покупко-продажба на валута, оформяне на документи по кредити. Условията ще се променят и уговорките ви, колкото и стабилни да изглеждат, ще претърпят корекции във ваша вреда.

Близнаци

Макар че имате ясно изработена позиция по даден въпрос обстоятелствата ще ви подскажат, че е по-добре да я промените. Ще имате възможност да съчетаете няколко ангажимента или да постигнете напредък в работата си.

Рак

Проявете разбиране към близките си и се постарайте да им влезете в положението, ако се държат странно или са неспокойни. Опитайте се да разберете какво ги тревожи и доколко сте в състояние да им помогнете, вместо да ги преследвате с критики и забележки.

Лъв

Влагате прекалено много емоции в незначителни дреболии. Склонни сте да преувеличавате важността на събитията и да проявявате мнителност. Не търсете проблеми там, където ги няма.

Дева

Преценете обективно възможностите си преди да си поставяте твърде амбициозни задачи. В желанието си за изява и напредък сте склонни към прибързани постъпки и рискови решения, което е потенциален източник на неприятности.

Везни

Ще имате възможност да напреднете в професионален план. Не обсъждайте намеренията си, създайте си ясен алгоритъм за работа. Възползвайте се от услугите на приятелите си, ако се натъквате на затруднения, изискващи прекалено много време за преодоляване.

Скорпион

Обстановката у дома може да е леко нервна и напрегната. Липсата на спокойствие ще ви изтощи много повече от задълженията, с които се налага да се справите. Ако имате възможност вечерта си организирайте среща с приятели извън дома.

Стрелец

Съвсем случайно ще се натъкнете на собствените си грешки при това в дейност, която е била екипна. Разполагате с достатъчно време да оправите нещата без да им давате гласност. Ако все пак ситуацията добие популярност не се крийте, а обяснете откровено какво се е случило.

Козирог

С добри новини ще започне денят и не е изключено да ви насрочат важна среща, от която ще зависят част от бъдещите ви планове. Погрижете се за външния си вид. Важно е какво впечатление ще направите на събеседниците си.

Водолей

Някой от събеседниците ви може да се опита да ви провокира с прекалено директни въпроси, които няма да ви е приятно да обсъждате. Постарайте се своевременно да смените темата, вместо да изопачавате истината. Рано или късно опитът за измама ще се разбере и няма да е във ваша полза.

Риби

Преценявайте причините и евентуалните резултати от случващите се събития. Следвайте логиката, а не интуицията си, която този път може да ви подведе. Въздържайте се от крайни решения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари