IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 ноември

12 ноември 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отнасяйте се отговорно към всичките си занимания. Мислете логично. Въздържайте се от рискове и окончателни решения по въпроси, свързани с имущество и финанси.

Телец

Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Запазете спокойствие и не реагирайте на провокациите. Отговорните решения взимайте по лично убеждение, а не под влиянието на чужди препоръки.

Близнаци

Всяко нещо може да се направи по два начина, лесен и труден. Постарайте се да не усложнявате нещата излишно. Не поставяйте близките си пред трудния избор дали да предпочетат компанията ви или да се дистанцират. Спокойните отношения са пряко свързани с поведението ви.

Рак

Някой ще ви занимае с грижите си. Проявете сдържаност и разбиране. Подкрепете идеята на близките си за осъществяване на кратко пътуване или друг вид развлечение. Оставете им инициативата и се забавлявайте.

Лъв

Контактите ще са интензивни, не е изключено да попаднете в голяма компания, където има непознати. Спазвайте правилата и не се опитвайте да привлечете вниманието на всяка цена. Вашият авторитет си е само ваша грижа.

Дева

Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Привлекателни сте и много хора ще се стремят да спечелят вниманието ви. Поддържайте темата на разговор без да се вторачвате в незначителни подробности.

Везни

Настроението ви е нестабилно и сте прекалено емоционални. Приемате дребни тревоги твърде на дълбоко и ги преживявате твърде драматично. Намалете контактите, защото сте раздразнителни и може да провокирате съвсем ненужен конфликт.

Скорпион

Проявете пестеливост, анализирайте финансите си и ги разпределете оптимално. Преценявайте необходимостите си в перспектива. Обсъждайте разходите с близките без да ги лишавате от възможността да отстояват мнението си.

Стрелец

Следвайте хода на събитията и се въздържайте от ексцентрични постъпки. Обсъждайте коментираните теми спокойно, при това само ако имате интерес към тях. Не предприемайте никакви кардинални промени на динамичния си стереотип под външно влияние.

Козирог

Първоначално се занимайте с въпросите, които ви интересуват лично. Подредете деня според предпочитанията си и се постарайте да свършите най-важното през първата половина. След обед ще ви зарадват с добри новини или с непредвидено, но приятно парти с приятели.

Водолей

Отвътре ви напъва да сътворите някаква авантюра. А най-интересното е, че близките с радост ще възприемат всяка ваша щура идея. Действайте смело, очевидно имате нужда от силни емоции.

Риби

Имате нужда от разнообразие и зареждащи контакти. Свържете се с приятелите, организирайте си някакво кратко пътуване. Промяната на обстановката ще възстанови силите и душевното ви равновесие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари