IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 януари

10 януари 2018 06 36

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Вслушвайте се в разговорите около вас и съпоставяйте своите схващания с чутото. Лесно ще разберете на кого можете да се доверите и на кого да разчитате. В състояние сте да се занимавате с няколко неща едновременно и най-важното е, че ще се справите с тях и ще сте доволни.

Телец

Непредвидено събитие изведнъж ще причини суматоха на работното място. Ситуацията ще се успокои благодарение на намесата ви и на типичните за вас упоритост и невъзмутимост. Не се натоварвайте изцяло с инициативата, дайте възможност и на останалите да участват. Ще са ви благодарни.

Близнаци

Изненадващо ще получите две предложения. Едното ще е за съдействие при уреждане на личен въпрос и много ще ви озадачи, защото ще дойде от човек, с когото не сте много близки. Другото ще е предложение за участие в група по интереси. За него си струва да се замислите.

Рак

Ако не прецените обективно възможностите си ще се наложи за пореден път да се учите от грешките си. Ще ви е трудно да прецените някои ситуации и мястото ви в тях днес, така че бъдете предпазливи. Ако не сте достатъчно убедени в действията си то значи, че е по-добре да не ги предприемате.

Лъв

Прекалено чувствителни сте днес и склонни да приемате някои случки твърде лично. Не се придържайте към принципа, че най-добрата защита е нападението. Често мълчанието се оказва по-добра защита, така че преценявайте пред кого какво говорите.

Дева

Заниманията ви днес ще са скучни и досадни. Променяйте ги от време на време, за да не ви отегчат до положение, в което започвате да работите механично, защото може да допуснете грешка. По-добре е да ги довършите изцяло сега, отколкото да ги влачите няколко дни и непрекъснато да се връщате към тях.

Везни

Постарайте се да овладеете поведението си изцяло. Преценявайте контактите и не се увличайте в разговор с всеки, който ви заговори. Не споделяйте и не обсъждайте идеите си, намалете инициативата. Възползвайте се от чуждия опит, за да си спестите усилия.

Скорпион

Взаимоотношенията с близките може да са доста конфликтни. Във ваша полза е да не взимате ничия страна и да не се намесвате, ако споровете не ви засягат лично. В случай, че те се противопоставят на ваше решение е по-добре да отстъпите.

Стрелец

Покрай основните ви задачи изведнъж ще „изникнат“ поредица дреболии, които хем няма как да игнорирате, хем сериозно ще ви отнемат времето. Подхождайте прагматично, действайте икономично и се опитайте да разпределите част от работата на останалите участници в екипа. Едва ли ще имате време за почивка през деня, но поне си осигурете достатъчно сън.

Козирог

Ако ви съобщят, че трябва да направите кратко служебно пътуване не отказвайте. Преценете дали е по-добре да останете няколко дни и да свършите всичко или е по-добре да си осигурите сътрудник и да се върнете в рамките на днешния ден. Организирайте си някакво културно развлечение вечерта, независимо от това къде се намирате.

Водолей

Всичко, с което се налага да се захванете днес първоначално ще ви изглежда много трудно. Имате нужда не толкова от директна помощ, колкото от това да обсъдите ситуацията с някого. Запазете спокойствие, ще се намерят подходящи събеседници, които не само ще ви изслушат, но ще дават и оригинални предложения.

Риби

Ще възстановите стара, отдавна прекъсната връзка и ще изгладите стара изгубила смисъла си вражда. Влагайте творчество във всяка дейност, с която решите да се захванете и не приемайте на сериозно забраните, които се опитват да ви налагат. Ако действията ви не противоречат на правилата, значи са разрешени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари