IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво разкрива за вас планетата-управител на зодията ви

7 март 2018 15 20

Везните се радват на стабилни връзки заради Венера

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Ако някога сте се питали защо притежавате определени черти в характера си, то може би те са свързани с вашия зодиакален знак. Ето и как управляващата планета на вашата зодия влияе на личността ви:

Овен (21 март – 19 април): Марс

Силният Марс е в основата на невероятните стремеж и решителност на хората от зодия Овен. Представителите на този знак са невероятно активни, поради енергийните характеристики на тази планета. Те са смели и конкурентни и не се спират, докато не постигнат мечтите си.

Телец (20 април – 20 май): Венера

Земните Телци са практични хора, които ценят изящните и фини неща в живота, именно защото Венера е тяхната управляваща планета. Тази планета е причина за тяхната любов към красотата и желанието им да си угаждат, търсейки наслада във всяка една област. Тя ги тласка да се стремят към по-луксозен начин на живот.

Близнаци (21 май – 20 юни): Меркурий

Меркурий е планетата на комуникацията и не е чудно, че представителите на тази зодия са известни като най-приказливите хора в зодиака. Те могат да започнат разговор с почти всеки човек и да научат много нови неща по време на него. Близнаците имат бърз ум и нестихващо любопитство към заобикалящия ги свят.

Рак (21 юни – 22 юли): Луната

Тези хора изглеждат твърди отвън, но са меки отвътре. Представителите на зодия Рак са дълбоко чувствителни, а за това е виновна Луната – тяхната управляваща планета. Луната е тясно свързана с човешките емоции. Тя тласка хората от този знак, да поставят потребностите на другите пред своите собствени.

Лъв (23 юли – 22 август): Слънцето

Лъв е знакът, управляван от Слънцето. Слънцето е центърът на нашата слънчева система и неслучайно хората, родени под този знак обичат да бъдат център на вниманието. Те са жизнерадостни, ярки личности, с топло излъчване. Подобно на горещото Слънце и те могат да ви изпепелят, ако ги предизвикате. Раздразнените представители на тази огнена зодия лесно губят контрол, когато са под афект.

Дева (23 август – 22 септември): Меркурий

Няма представител на зодия Дева, който да не борави добре с предоставената му информация. Това е благодарение на управляващата планета на зодията – Меркурий. Девите са много интелигентни, наблюдателни и имат аналитичен ум. Меркурий е причината те да се стремят да бъдат олицетворение на съвършенството.

Везни (23 септември – 22 октомври): Венера

Венера е планетата на любовта и красотата, но при въздушната зодия Везни, акцентът е върху любовта и отношенията, за разлика от земните Телци, които по-скоро търсят красотата и насладата в живота. Везните винаги развиват силна връзка с хората около себе си. Представителите на тази зодия умеят да създават стабилни взаимоотношения, защото интуитивно знаят какво трябва да направят, за да се радват на успешни партньорства и в личния, и в професионалния живот. Всичко това е благодарение на Венера.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември): Плутон

Тази зодия е синоним на трансформацията. Представителите на Скорпион искат постоянно да се надскачат, така че да бъдат най-добрата версия на самите себе си. Това е така, защото управляващата планета на техния знак е Плутон. Плутон ги кара да се развиват непрекъснато. Планетата е и причина те да са толкова силни като характер и страстни като натура. Те държат на истината във всяка ситуация, защото планетата управлява всичко, което е невидимо.

Стрелец (22 ноември – 21 декември): Юпитер

Ако Стрелците са считани за най-късметлийския знак в зодиака, то е заради Юпитер. Тази опортюнистична планета ги тласка към пътувания. Тя е и причината те да бъдат оптимисти, дори когато нещата наоколо не са „розови“. Тъй като тази планета е най-голямата в нашата слънчева система, тя насърчава представителите на Стрелец да действат с голям размах и да бъдат по-широко скроени.

Козирог (22 декември – 19 януари): Сатурн

Сатурн е планетата символ на границите и трудните уроци в живота, но именно тя прави представителите на зодия Козирог толкова сдържани, сериозни, целенасочени и трудолюбиви. Те постигат всички цели в живота си, макар и да го правят бавно, методично и хвърляйки много енергия и усилия. Сатурн просто винаги възнаграждава тези усилия.

Водолей (20 януари – 18 февруари): Уран

Правилата на Уран се променят и изненадват. Тази, малко странна планета (тя се върти по хоризонтална ос, а останалите планети се въртят по вертикална ос), прави хората от зодия Водолей толкова ексцентрични. Те са изключително творчески настроени и имат вродена мъдрост. Готови са да направят велики неща, стига да открият своето поле за изява.

Риби (19 февруари – 20 март): Нептун

Хората от зодия Риби имат огромно въображение и понякога се изгубват в собствения си свят на мечти. Това е благодарение на Нептун и неговата тясна връзка с фантазията. Рибите са безумно интуитивни и дълбоко състрадателни хора. Те отказват да приемат ограничения, защото Нептун ги призовава да отхвърлят границите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

То хубаво, ама ( преди 6 години )
То Плутон вече не го броят за планета.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар