IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 март

8 март 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Придържайте се към принципните си твърдения. Ако установите, че аргументите ви са неоснователни заявете го веднага. Всеки опит да заобиколите истината ще се отрази негативно върху доверието, което получавате.

Телец

Въздържайте се от разходки по магазините и прояви на разточителство. Ако искате да зарадвате някого и да покажете внимание, то може да е с мил жест, а не със скъпа вещ. Не отказвайте на приятелска покана за парти.

Близнаци

Реагирайте гъвкаво и се съобразявайте както с обстоятелствата, така и с хората около себе си. Намалете инициативата. Не е подходящо точно днес да се опитвате да показвате скритите си таланти.

Рак

Ако работата ви принуждава да предприемете кратко пътуване, то направете го. Избягвайте заниманията, свързани с интелектуално напрежение. Постарайте се да довършите всичко започнато или поне да спазвате уговорените срокове.

Лъв

Не е желателно да общувате с непознати. Обстановката около вас ще е динамична и някой от присъстващите може да прояви агресия или да провокира останалите. Дистанцирайте се своевременно.

Дева

Обръщайте внимание на детайлите, днес те ще се окажат особено важни. Ще имате възможност да откриете пропуски в своя или чужда работа и да ги коригирате своевременно. Като цяло ще сте доволни от днешния ден.

Везни

Ще се натъкнете на затруднения и може да ви се стори, че някой умишлено се опитва да ви пречи. Не се самонавивайте. Наблюдавайте събитията и преценявайте собственото си място в тях. Скоро ще разберете какво е спирало напредъка ви.

Скорпион

Разпределете силите и времето си равномерно. Няма да успеете да свършите всичко, с което сте се заели и няма да успеете да отидете на всякъде, където ви канят. Преценете кое е най-важно или най-приятно и се ориентирайте в тази посока.

Стрелец

Непрекъснато ще се намира някой, който ви убеждава, че една или друга ваша цел е неправилна. Вярвайте в себе си, бъдете предпазливи и не се поддавайте на изкушенията. Въздържайте се от непредвидени разходи.

Козирог

Не си поставяйте твърде амбициозни планове, особено ако са свързани с чужди финанси. Ще имате възможност да изпълните поне едно свое желание, стига да сте достатъчно последователни. Стари приятели ще ви посетят или ще ви поканят да се видите.

Водолей

Ориентирайте вниманието си изцяло към вашите задължения. Желанието ви да помагате на околните или пък, водени от любопитство, да се бъркате в работата им ще даде негативни резултати. Вечерта не е желателно да присъствате в шумна компания.

Риби

Привлекателни сте и изведнъж ще се окажете в центъра на вниманието на хората от обичайното ви обкръжение. Импровизирайте, предложете някакво развлечение, което би ги зарадвало. Избягвайте контактите с непознати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари