IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: От какво сте тайно обсебени

1 април 2018 06 30

Разберете какво носи най-голямо удоволствие на всеки зодиакален знак

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Нещата, които обичаме да правим, не само ни носят удоволствие, но и ни оформят като личности. Тези неща се различават в зависимост от нашия зодиакален знак. Характерът на всеки човек е многопластов и многостранен, но също така всяка зодия си има набор от характерни, любими неща, които понякога дори се превръщат в обсебващи хобита и/или занимания.

Ето и повече по темата:

Овен (21 март – 19 април)

Хората от този знак са склонни да се обсебват от приключенията, от всякакъв вид и род състезания, от поемането на рискове, както и от слушането на силна, енергична музика.

Телец (20 април – 20 май)

Телците могат лесно да се обсебят от преследването на лукс и уют едновременно. Те обичат да се глезят с вкусна храна в задушевна обстановка. Обичат лъскавите заведения, хотели и атмосфера без напрежение.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Хората от тази зодия се обсебват от нуждата си да бъдат в добра компания. Те не могат да устоят на някого, с когото могат да водят интересни разговори. Те обожават танците и нощния живот.

Рак (21 юни – 22 юли)

Хората от зодия Рак обичат прегръдките на любимите хора, топлите дрехи, гледането на телевизия в уютния им дом. Те често не могат да се откъснат от любимите си книги с часове.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете обичат вниманието и са обсебени от нуждата да карат близките си да се усмихват. Освен това те обичат скъпото вино, ценните вещи и качествените, маркови дрехи.

Дева (23 август – 22 септември)

Девите са обсебени от това да постигнат удобен живот за самите себе си, подсигурявайки комфорт и на близките си. Те обичат да се наслаждават на добре свършената работа и почивката след нея.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Тези хора често се обсебват от желанието си да демонстрират хубавите неща в живота си – престижната си работа, фантастичните си приятели, страхотния си любим, перфектната си визия...

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Представителите на зодия Скорпион са обсебени от нуждата да изживеят страстна, драматична любов, да оцелеят в бурята, да надскочат себе си, подобрявайки личния си рекорд (спортен или друг).

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците са обсебени от желанието за лична печалба (без значение каква). Те обичат завладяващите книги, великите открития, далечните пътувания и позитивните хора.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са обсебени от това да се намират в добре организирани пространства, сред стойностни хора и предмети. Те обичат да гледат хубави комедии и да пият кафе с верните си приятели.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите са обсебени от това да общуват с искрени, уникални хора, които имат различна гледна точка за нещата. Те обичат да ходят боси по тревата и да се наслаждават на звездното небе.

Риби (19 февруари – 20 март)

Представителите на зодия Риби лесно се обсебват от мечтите си. Те се радват на залезите, на почивките на плажа, на добротата на непознатите хора и на влюбения поглед на половинката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари