IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 април

17 април 2018 05 40

Нов ден, нов късмет за зодиите

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Неспокойни сте и никак няма да е трудно човек да ви „извади извън кожата“. Преценявайте кой се опитва да постигне този ефект и дали си заслужава да си късате нервите с провокации. Ще изникнат неотложни домашни задачи, с които ще се наложи да се заемете.

Телец

Ще получите интересна информация, благодарение на която ще ви хрумне как можете да се захванете за допълнителна работа и да получите допълнителни доходи. За целта може да се наложи да усвоите нови знания и умения. Не само няма да ви затруднят, но и ще спечелите уважението на околните.

Близнаци

Мисълта ви е бърза и гъвкава. В състояние сте да се справите качествено с непознати дейности. Може да стартирате и нов проект, но не споделяйте намеренията си и не се намесвайте в чужди разправии.

Рак

Ще се случат разни изненади днес. Не е изключено да ви потърси стар познат и да ви върне вещ, дадена преди доста време назаем. Случката ще ви развесели и ще запазите доброто си настроение до вечерта. Хората от близкото ви обкръжение пък ще ви съобщят новости от професионалната сфера.

Лъв

Успехите ви днес ще са свързани предимно с личните отношения. Някой ще има нужда от съдействието ви и вие с радост ще услужите. Любимият човек ще се опита да създаде някакво импровизирано развлечение и вие с радост ще участвате. Не прекалявайте с алкохола.

Дева

Не се престаравайте на работното място и не се опитвайте да въвеждате новости или да преразпределяте задачите. Ще предизвикате недоволство у колегите и недоумение у шефа. И едното, и другото ще е свързано с неблагоприятни последици.

Везни

Реалността доста ще се размине с предположенията ви. Денят ще е доста по-напрегнат, отколкото очаквате. Повечето задачи няма да търпят отлагане, но ако си създадете оптимална организация едва ли ще имате сериозни затруднения.

Скорпион

Преди обед може да сте леко разсеяни и да ви е трудно да се ориентирате в обстановката, да преценявате събитията. След като получите добра новина от приятел ще се окуражите и ще сте доста по-дейни и активни. В крайна сметка, ще свършите всичко набелязано.

Стрелец

Настроението ви е позитивно. Проявете сдържаност спрямо новите си познати. Не позволявайте на никого да влияе върху решенията ви. Някой ще се впечатли от загадъчното ви излъчване и ще ви покаже неподправения си интерес към вас.

Козирог

Днешните задачи ще са трудни. Обмисляйте детайлите, действайте старателно и без да бързате. Ще се справите по-ефективно, ако сте в екип. Крайният резултат ще получи висока оценка.

Водолей

Ще изникнат непредвидени задачи изискващи търпение и внимание. Обсъждайте идеите си в по-широк кръг събеседници. Ще ги мотивирате да разгърнат творческия си потенциал и да се раздадат за работата максимално.

Риби

С две групи събеседници ще общувате днес. Едните ще се опитват да споделят с вас неприятностите си и да ви търсят за „душеприказчици“. Игнорирайте ги незабавно. Другите ще ви разказват поредица комични ситуации и ще ви повдигнат настроението за поне още един ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари