IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Формата на стъпалото определя характера ви

12 юни 2018 12 47

Имате ли еднакви по дължина пръсти?

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Още от древни времена хората са „гледали“ по чертите на ръцете и лицето. Но знаете ли, че дори формата на краката ви може да разкрие вълнуващи неща за характера ви? Да, точно така. За това спомагат големината и позицията на пръстите.

Погледнете как изглежда най-големият ви пръст на единия крак. После дали вторият е по-къс от него. Тези и други разлики определят различните типове хора:

1. Селско стъпало

Когато всички пръсти са с еднаква дължина, се смята, че краката са от селски тип. Хората, които имат такива, са много предпазливи. Преди да предприемат каквото и да е действие, те анализират всеки малък детайл. Винаги са много разумни и практични. Също така са много спокойни във всяка една ситуация и може да се разчита на тях.

2. Гръцко стъпало

В този случай вторият пръст е по-дълъг от първия. Хората с гръцки стъпала са много ентусиазирани и лесно могат да бъдат мотивирани, креативни са и обичат предизвикателствата. Присъща за тях е импулсивността на моменти. Такива са много художници, спортисти и известни личности.

3. Римско стъпало

Това е най-често срещаният тип крак, при който първите три пръста са пропорционални, останалите два са по-малки. Хората с такъв тип крак лесно се социализират и са харизматични. Те обичат баланса в живота. Знаят какво да направят и как да се държат във всяка ситуация. Освен това са добри слушатели и добри приятели.

4. Египетско стъпало

Тук пръстите са в права линия, като след най-големия размерът намалява с всеки пръст. Хората с този тип крак обикновено предпочитат да бъдат сами. Те са много потайни и не обичат да клюкарят. Освен това са много импулсивни и трудно контролират променящото им се настроение.

Снимки: Pinterest

5. Стъпало с малък последен пръст

Хората с такова стъпало са много егоцентрични, бунтуват се за всяко нещо и искат нещата винаги да стават на тяхното. Затова и много трудно приемат чуждото мнение.

6. Стъпало с малък пръст, който трудно се отделя

Хората, които трудно отделят (не е много гъвкав) малкия си пръст, са свикнали с рутината и трудно приемат промените. Но са много лоялни и лесно създават приятелства.

8. Стъпало с малък пръст, който е по-гъвкав

Хората, чиито малки пръсти на стъпалото са по-гъвкави, обичат промените. Те се отегчават много лесно, което ги прави нещастни и затова търсят нови хоризонти. Често са в лошо настроение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари