IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 март

26 март 2019 06 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мечтайте и фантазирайте, но с мярка. В практическите занимания синхронизирайте желанията с възможностите си. Към непознатите задачи подхождайте с нестандартни решения. Любовните проблеми ще решите с помощта на интуицията си.

Телец

Подхождайте предпазливо към събеседниците си. Съобразявайте изказванията и действията си, за да не си създадете неприятели. Прекалената откровеност може да има отрицателни последици, дори твърденията ви да не подлежат на съмнение.

Близнаци

Метод на работа, който сте предложили преди време и е бил отхвърлен, сега ще намери приложение. Ще се натъкнете на затруднение при уреждане на финансов въпрос. По-добре е на този етап да го отложите, изчакайте обстоятелствата да се променят. Бъдете внимателни по време на шофиране.

Рак

Предобед ще се наложи да направите непредвидени разходи. Няма да са сериозни и скоро ще ги компенсирате, така че не се безпокойте излишно. Изслушайте проблемите на близки роднини или любимия човек. Едва ли ще успеете да помогнете в решаването им, но те ще са доволни и от проявата на съчувствие.

Лъв

Ако се налага да пътувате, направете го сутринта. Ще се натъкнете на разни дребни затруднения в изпълнението на текущите си задачи. Реагирайте с чувство за хумор и достатъчно търпение, за да ги преодолеете. Не позволявайте на случайни фактори да въздействат върху настроението ви.

Дева

Служебните задължения ще се окажат повече от обикновено, но по-опитни колеги ще предложат помощта си и с общи усилия ще успеете да се справите. Финансовото ви състояние е леко нестабилно, не превишавайте лимита на набелязаните покупки. Неизпълнено обещание ще ви ядоса. Помислете заслужава ли си да го преживявате.

Везни

Подхождайте отговорно към днешните задачи. Резултатите от работата ви ще са решаващи за следваща промяна, която имате намерение да предприемете. Избягвайте финансовите рискове, особено ако се налага да пътувате. Организирайте си някакво развлечение за вечерта.

Скорпион

Ще си причините неприятност заради собствената ви неправилна реакция. Ясното съзнание, че сами сте си виновни няма да е повод за добро настроение. Депресията и самосъжалението обаче, също не са ефективни методи за излизане от положението. Ако се мобилизирате ще можете да получите допълнителен приход и да се позабавлявате.

Стрелец

Анализирайте глобалните си цели и ги раздробете на по-дребни с обозримо време за реализация. Не се опитвайте да прехвърляте част от работата си на някой друг, а ако се налага да го направите, уточнете начин за компенсация. Отделете време за духовни занимания вечерта.

Козирог

Настроението ви е нестабилно и сте в състояние да избухнете или да се разстроите от най-малката дреболия. Избягвайте споровете с колегите и шефа, за да не се налага след време да се извинявате. За сериозен конфликт в семейството трябва да се намесите задължително, само вие сте в състояние да го предотвратите.

Водолей

Проявете предпазливост, ако се налага да пътувате, да работите с документи или да общувате с непознати. Въздържайте се от каквито и да било рискове, свързани с финансите ви. Не споделяйте личните неприятности дори с най-близки приятели, постарайте се да се справите самостоятелно.

Риби

Отхвърляйте служебните задачи поединично и последователно. Част от тях ще са отегчителни, но се опитайте да ги забравите, щом ги довършите. Не отказвайте разговор с любимия човек дори темата да не ви е от най-приятните. По-добре е веднъж завинаги да уточните нещата, отколкото тягостно да ги влачите с месеци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари