IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 май

18 май 2019 06 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Неприятна среща или новина, причиняваща финансови загуби може да ви развали настроението още от сутринта. Бъдете предпазливи към новите си познати или интимни партньори. Много е вероятно да преживеете обида или разочарование.

Телец

Очаква ви изпълнен с любов, спокойствие и хармония ден. Ще възстановите добрите си отношения с личности, с които доскоро сте били в конфликт. Следобед може да обсъдите бъдещите си планове с любимия човек, да се разходите или да се отдадете на предпочитано развлечение.

Близнаци

Ще разполагате с достатъчно време да обмислите бъдещите си изяви, желания и потенциални възможности. Нестандартните ви идеи са наистина интересни. Не отказвайте на покана за любовна среща. Ще се оформи много вълнуваща връзка.

Рак

Разпределете оптимално времето и приоритетите си. Ентусиазмът ви е заразителен и околните ще ви помогнат да реализирате свежите си желания. Следобед не е изключено да ви потърсят за участие в спешен проект.

Лъв

От разумните ви реакции зависи решаването на сложен финансов въпрос. Предобед ще имате възможност да се проявите в различни направления. Следобед ще ви изненадат с покана за среща и различни оферти. Новите запознанства ще се окажат краткотрайни.

Дева

Предимно с положителни емоции ще е изпълнен днешният ден. Ще предотвратите разни неприятности, които ви засягат пряко или косвено. Не рискувайте и не се безпокойте да изразявате откровено мнението си. Не споделяйте лични въпроси.

Везни

Излъчвате неповторим чар и днес ще станете обект на флиртове, ухажвания и даже по-агресивни прояви на желание за близост. Не робувайте на предразсъдъците от миналото, гледайте напред и се радвайте на предоставените от съдбата приятни емоции.

Скорпион

Неадекватните реакции на хората от най-близкото ви обкръжение може да ви вкарат в дълбок размисъл за необходимостта от комуникация с тях. Ще се наложи да се преборите с някои непредвидени затруднения. Вечерта е възможно у дома да се случи авария или нещо друго, изискващо допълнителни разходи.

Стрелец

Ще се потопите в много обич и приятни емоции и ще забравите за всички неприятни преживявания от предишните дни. Доброто ви настроение е заразително, наслаждавайте се на всяка минута с любимите хора, не се натоварвайте с излишна работа.

Козирог

Сериозното ви отношение към всяка дейност, в която участвате е залог за успешната ѝ реализация. Следвайте въображението си. Ще ви предложат краткотрайна допълнителна работа. Помислете за здравословното си състояние преди да дадете окончателния си отговор.

Водолей

Бъдете предпазливи, спазвайте правилата за безопасност при работа. Съществуват предпоставки за трудова злополука или друг вид травма. Намалете срещите и разговорите. Спонтанни сте и може да наскърбите близките си със случайно изпусната дума. Вечерта ще ви съобщят новини, повдигащи градуса на настроението.

Риби

Ако сте дружелюбни и общителни ще научите полезна информация, чрез която ще предотвратите разни неприятности. Срещите и разговорите ви ще са източник на положителни емоции. Реагирайте сдържано на покана за романтична среща, не се хвърляйте в любовни авантюри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари