IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 август

20 август 2019 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Следвайте максимата: Господ помага, но в кошара не вкарва. Ще постигнете замислите си, ако сте последователни и старателни.

Телец

Неприятните преживявания най-вероятно ще са плод на нереалните ви очаквания. Приемайте фактите такива, каквито са без да си внушавате, че някой или нещо се опитва умишлено да ви пречи. Повече разум и по-малко емоции са предпоставката напредък днес.

Близнаци

Контактите ще са интензивни и ще получите от тях точно онова, което очаквате. С близките и роднините ще намерите решение на стари спорове. Не е изключено условията на сделка да се променят така, че да отговорят на изискванията ви.

Рак

Ще довършите бързо проектите, започнати днес. Съществуват благоприятни предпоставки за уреждане на въпроси от личен и в частност от любовен характер. Макар и с крачка, но ще напреднете.

Лъв

По-младите колеги ще имат нужда от съдействие и това е „добре дошло“ за вас. Ще можете да споделите опита и знанията си и да спечелите безпрекословното им уважение.

Дева

Енергетиката ви е стабилна и сте магнетични. Опитайте се да довършите започнатото. Ще получите комплименти, а може би и материална награда за работа, свършена преди време.

Везни

След като се наложи няколко пъти да се намесите в чужди дейности с благородната мисия да помогнете ще осъзнаете колко много зависи от вас. Положителното ви излъчване ще се окаже изключително полезно за хората от обичайното ви обкръжение. Всяка услуга, направена днес, ще ви се възмезди многократно.

Скорпион

Настроението ви е променливо и на моменти може да стигнете до крайности. Или прекалено стриктно да следвате чужди препоръки, или да отхвърляте всеки опит за намеса в работата ви, дори да го оценявате като полезен. Ограничете контактите, ако не сте в състояние да балансирате поведението си.

Стрелец

Работоспособността ви е висока и сте в състояние да отхвърлите много дейности за кратко време. Със сигурност колегите ще се опитат да се възползват от необичайната ви стремителност. Не отказвайте. Положително изразходваната енергия ще се отрази положително на самочувствието ви.

Козирог

Не си поставяйте прекалено амбициозни цели. Действайте с умерено темпо и разпределете времето си оптимално между служебните и домашните задължения. Не е желателно да се преуморявате.

Водолей

Ще си навредите, ако привличате вниманието, особено когато сте в обкръжението на непознати. Концентрирайте се върху текущите си задължения. Грешките, допуснати днес, може да причинят материални загуби.

Риби

Имате ясна представа за целите си и сте готови да работите за тях упорито и решително. Ако някой се опита да ви разубеждава, помислете какви са причините. Може да е с цел да ви предпази от грешки, но може и да е с цел да навреди на авторитета ви. И в двата случая бихте могли да извлечете някаква полза за себе си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари