IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къщичка в двора – мечтата на всяко дете

1 август 2014 13 00

Очарователни дървени къщички за игра на открито

Снимка: interiorholic.com

Снимка: interiorholic.com

Градинските къщички за игра са едно от нещата, за които много от нас са завиждали на американските деца (във филмите от САЩ малчуганите винаги разполагат с такава къщичка в двора). Но реалността тук е съвсем друга – много от нас са били щастливи, ако изобщо са разполагали със собствена стая и не са и мечтаели да притежават обзаведена къщичка в градината или окачена на някое дърво.

В днешно време обаче все повече хора имат достатъчно пространство в дома си, имат големи тераси, живеят в къщи или имат вили, където биха могли да създадат такъв игрален кът за радост на своите деца. Говорим за дървените къщички, а не за пластмасовите им събратя, които изобщо не са толкова вдъхновяващи.

Един от любимите модели от тези къщи са построените на високо дърво, до които се стига по стълба или по мост. Тези къщи не са супер безопасни (заради височината), но пък децата ви ще бъдат във възторг, ако им подарите такава.


Дори детето ви да не си пада по катеренето по дървета, тази къщичка за игри и отдих ще се превърне в любимото му скривалище през хубавото време. Ако не разполагате с подходящо голямо дърво, можете да направите къщичка като пиратски кораб, прототип на онази на Баба Яга, къща като мини каравана, в традиционен американски стил с винилова обшивка и т. н. Не забравяйте, че къщичката трябва да си има прозорци, пейки за сядане, рафтове, оборудвана кухня и маса, за още по-голям чар. Важно е да обзаведете къщичката така че тя да е удобна и уютна на детето и в нея да има много от вещите и играчките му.

Там то може да се занимава с различни творчески игри и занаяти – да рисува, да лепи и изрязва, да прави предмети от глина и пластилин и т. н.

Вижте различни идеи по темата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
само ако всички имахме двор...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар