IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На гости в пищния дом на Тамара Екълстоун

19 август 2014 08 50

Богатата наследница е съседка на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Снимка: celebritycribs.info

Снимка: celebritycribs.info

Наскоро ви показахме имението в Лос Анджелис на малката дъщеря на президента на Формула  1 - Бърни Екълстоун - Петра, а сега можете да надникнете в дома на нейната по-голяма сестра Тамара Екълстоун.

Красивата брюнетка обитава апартамент на най-скъпата улица в Лондон, а стойността му възлиза на 70 милиона британски паунда, което е нищо предвид факта, че един ден тя ще наследи няколко милиарда. Тук Тамара, съпругът ѝ Джей Рутланд и 5-месечната им дъщеря София прекарват по-голямата част от времето си.

Четириетажната къща се намира в най-престижния лондонски квартал Кенсингтън и има 57 стаи.   Имотът е построен в началото на 20 век, а наскоро Тамара го е реновирала напълно, като за целта ѝ е помогнал известният интериорен дизайнер Гавин Броудин.

Тамара споделя, че къщата е чудесен семеен дом и тя е знаела това, още в минутата, в която я е зърнала. "Такива къщи са истинска рядкост на пазара на имоти. В момента, в който влязох в нея, знаех, че тя ще бъде прекрасен семеен дом. Тук се усещаше една особена положителна енергия. Чувствах, че това е дом за цял живот."

Съседи на милиардерската щерка и съпругът ѝ са херцогът и херцогинята на Кеймбридж - принц Уилям и Кейт Мидълтън, които живеят на отсрещния тротоар.

30-годишната Тамара споделя, че откакто се е родило бебето, семейството използва само три стаи от голямата къща. "Като че ли живеем в 3-стаен апартамент. Ползваме кухнята, където приготвям закуската, холът, където се отпускаме вечер и гледаме телевизия и нашата спалня, където София си има легло."

Иначе къщата разполага с красива градина, с домашно кино, закрит басейн и джакузи, огромни трапезария и гардеробна и т.н.

Вижте снимки на къщата на милиардерската щерка в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
живеят в три стаи , това всъщност им е нужно , другото е поза
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )