IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс напуска Ню Йорк и се връща в Лос Анджелис

27 август 2014 09 15

Бившата съпруга на Том Круз си е купила ново имение в Ел Ей

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Според последните слухове бившата съпруга на Тoм Круз - Кейти Холмс, се е сдобила с ново имение в Лос Анджелис за сумата от 3,7 милиона щатски долара.

Къщата на актрисата се намира в комплекс от затворен тип в района Калабасас, където живеят още сестрите Клое и Кортни Кардашян, Катрин Джексън и Тони Бракстън.

Преди две години Кейти учуди света не само като изненадващо подаде молба за развод с известния си съпруг, но и като си взе детето (Сури Круз), напусна Калифорния и се премести да живее в Голямата ябълка.

Според последните информации обаче Кейти е взела решение да се върне в Ел Ей най-вече, за да възроди кариерата си в Холивуд. Освен това тя е решила, че за 8-годишната Сури е по-добре да живее в комплекс с други деца и да бъде по-близо до баща си, с когото напоследък се вижда изключително рядко.

От лятото на 2012-та досега двете дами живееха в четиристаен апартамент под наем в престижния квартал на Манхатън – Челси.

35-годишната Холмс многократно е заявявала, че животът в мегаполиса ѝ харесва много повече заради множеството културни събития и заради спонтанността на нюйоркчаните. Преди да се разведе с Круз, брюнетката обитаваше неговото имение в Бевърли Хилс, което се оценява на 35 милиона щатски долара.

Колкото до новата къща на Кейти, тя има шест спални, шест бани, голяма дневна с  трапезария, къща за гости, басейн, открита камина, външна кухня, както и баскетболно игрище.

Къщата е обзаведена в класически стил, а фасадата ѝ е почти идентична с тази на другите къщи в комплекса.

Вижте снимки на новата къща на Кейти Холмс в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )