IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В парижкия апартамент на Лени Кравиц

30 септември 2014 13 08

Освен певец и актьор, Лени е и уважаван интериорен дизайнер

Снимка: сп. L’Express

Снимка: сп. L’Express

Лени Кравиц е единственият син на руския евреин и холивудски продуцент Сай Кравиц и актрисата от Бахамите Рокси Рокър. Той е певец, музикант, актьор, а преди единадесет години направи своя дебют и като интериорен дизайнер, стартирайки компанията си „Kravitz Design“.

Лени има няколко имота по света (каравана на Бахамските острови, ферма в Бразилия, пентхаус в Маями), но най-основно живее в жилището си в нюйоркския квартал Сохо.

Той обаче притежава и впечатляващ апартамент в Париж, който заслужава да бъде аплодиран заради разкошния си ретро дизайн. Всъщност създаването на това жилище е и един от първите проекти на Лени като декоратор.

Домът притежава една одухотворена елегантност и излъчва драматичен разкош. Лени споделя, че движещата сила зад неговото естетическо усещане за комфорт е следното: „Много голяма част от интериорния дизайн изглежда страхотно на снимки, но когато влезеш в това пространство и се опиташ да живееш в него, разбираш, че то изобщо не е функционално. Така че аз се опитвам да създавам пространства, които да са толкова удобни и безгрижни, че на човек да не му се иска да излиза от тях. “

Надникнете в дома на звездата като влезете в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари