IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз продава вилата си в Колорадо за 59 милиона долара

7 ноември 2014 09 01

Холивудският актьор сам е проектирал къщата

Снимка: zillow.com

Снимка: zillow.com

Том Круз е обявил за продажба своята ваканционна хижа в близост до зимния курорт Телърайд в Колорадо.

Звездата иска невероятната сума от 59 милиона щатски долара за имота. Актьорът от „Топ Гън“ сам е проектирал въпросната къща, построена от кедър и камък, пише вестник The Wall Street Journal.

В имота има и хангар, в който Том е паркирал частния си самолет. Въпросът е, че според агентите по недвижими имоти, сделката за Круз ще се окаже мисия невъзможна, предвид високата цена, която той иска за имението. Според изданието Том продава този свой дом, защото не го използва много през последните няколко години, откакто се разведе с Кейти Холмс.

Иначе Том, който е заклет сциентолог, притежава къщата от 1994 г., а според слуховете през 2007 г., е изградил подземен бункер в двора си, за да защити семейството си от междугалактическа извънземна атака, каквато сциентолозите вярват, че ще има.

Закътаният имот разполага с 298 декара горска земя, а основната къща е от 1000 кв. метра и в нея има 4 спални, 6 бани и огромна дневна. В имота има и къща за гости с 3 спални и 3 бани.

Освен това имение Круз притежава недвижими имоти из цялата Америка. След развода си с Кейти, той продаде апартамента си в Ийст Вилидж, Ню Йорк, но има къщи в Калифорния и в Гринуич Вилидж.

Снимка: oprah.com

Вижте снимки на красивата хижа на звездата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари