IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Невероятен ресторант изникна в пещера

26 ноември 2014 07 31

Заведението се намира в Пулия

Снимка: raredelights.com

Снимка: raredelights.com

Има милиони причини да пожелаете да отидете на почивка някъде из невероятното италианско крайбрежие идния ваканционен сезон (лято/2015-та).

Поредната от тях може да бъде, за да посетите първия луксозен ресторант, създаден в гърлото на пещера. Той се казва „Grotta Palazzese“ и се намира в района на Пулия и по-точно в курорта Полинано а Маре.

Заведението е направено на 23 метра над морското равнище, но иначе предлага кухня от световна класа. Вътрешността на пещерата е доста интересна и създава една уникална, магическа атмосфера.

Очарователният ресторант има маси, както доста навътре в пещерата, така и на терасата, но външните маси не са препоръчителни за хората, които имат страх от височини, тъй като са разположени върху много стръмна скала.

Ресторантът всъщност е част от хотелския комплекс „Grotta Palazzese“, който също е построен върху скалистия бряг. Хотелът предлага прекрасен изглед към морето.

Вижте снимки на уникалния ресторант в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

невена ( преди 9 години )
ехааа, как ми се иска някой да ме заведе там :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар