IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтичното скривалище на Елвис и Присила Пресли

30 ноември 2014 09 15

Вижте къщата, в която двамата са прекарали първата си брачна нощ

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Представяме ви „Къща на бъдещето“, в която навремето Елвис и Присила Пресли са прекарали първата си брачна нощ, медения си месец, а и първата година от брака си.

Това всъщност е техният първи семеен дом, в който се нанасят веднага след сватбата си в Лас Вегас през май 1967 г. Къщата има 4 спални, 5 бани, тенис корт, басейн и голяма дневна.

По онова време Кралят на рока е плащал наем за имението от 21 хиляди долара на месец. Луксозното любовно гнездо на Елвис и Присила се намира в Палмс Спрингс, насред калифорнийската пустиня.

За края на 60-те той се е считал за ултрамодерен като архитектура и затова са му дали името „Къщата на бъдещето“.

Дъщерята на супер популярната двойка – Лиса Мари Пресли е родена именно в този дом, точно девет месеца след сватбата на младоженците.

Днес къщата е собственост на инвеститор от Бостън, който обаче не живее тук и е запазил голяма част от декора и мебелите от времето на Елвис.

Инвеститорът всъщност досега е отдавал под наем резиденцията, но от тази година я е пуснал в продажба за сумата от 8,5 милиона щатски долара.

Разгледайте снимки на имението в галерията ни!

Снимка: thealtmanbrothers.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари