IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте офиса на съпруга на Дрю Баримор – Уил

10 февруари 2015 08 30

Уил Копелман е уважаван търговец на изкуство в Лос Анджелис

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Уил Копелман стана известен за света, след като се ожени за холивудската актриса Дрю Баримор, от която вече има две дъщери – Олив и Франки.

Всъщност г-н Копелман е уважаван търговец на изкуство в Лос Анджелис, който съветва звездите какви точно картини да си купуват за своите имения.

Уил за първи път пуска списание Architectural Digest да заснеме интериора на неговия красив офис, който всъщност се намира в дома му, който споделят с Дрю.

Копелман си е създал спокойно убежище, което е перфектно отражение на неговия вкус и стил. Неговата „мъжка пещера“ би пробудила завистта у много представители на силния пол.

Офисът на Уил е обзаведен с изкуство, книги, семейни снимки и обичани спомени. Пространството е елегантно и добре замислено от самия него.

В леговището на Уил има офис, баня и дрешник със съблекалня. „Уил не е сноб, но държи на качеството“, казва актрисата Гуинет Полтроу за своя дългогодишен приятел.

Самата Гуинет кара преди години Уил да започне своя собствена фирма за дизайн и търговия с изкуство. Може би е важно да се спомене, че бащата на съпруга на Дрю – Ари Копелман е бивш президент на Chanel, което означава, че той е „закърмен“ с естетиката.

Самата Дрю казва за списанието следното: „Бях поразена, когато той най-накрая ми показа своя офис. Той е толкова красив и модерен, но по един напълно неочакван начин.“

Тя добавя: „Неговата баня е много по-хубава от моята, която прилича на дом за стари хора.“

Дрю и Уил; Снимка: Getty Images

Вижте снимките на офиса на г-н Копелман в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари