IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надникнете в невероятния пентхаус на Рупърт Мърдок

16 април 2015 10 40

Жилището на медийния магнат е разположено на четири етажа

Снимка: mrgoodlife.net

Снимка: mrgoodlife.net

Рупърт Мърдок си е купил апартамент в Ню Йорк за сумата от 57 милиона щатски долара. Жилището на медийния магнат се намира в Манхатън и е разположено на последните четири етажа на сградата „One Madison“.

82-годишният основател и главен изпълнителен директор на медийния холдинг News Corporation е един от най-богатите хора на нашето време. Състоянието му се оценява на 13,4 милиарда щатски долара.

Преди две години той се разведе с китайката Уенди Денг, като остави на нея и на двете им дъщери предишния си имот на „Пето Авеню“, но явно е решил да се сдобие с нов имот около същата топ локация.

Новият ултралуксозен мезонет на Мърдок е с обща жилищна площ от около 1000 кв. м.

Сред модерните съоръжения в жилището са басейн, спа и фитнес център, личен асансьор и безценна гледка от 360 ° към цял Манхатън.

Мърдок не е единственият известен обитател на тази сграда. Тук живее и Питър Бъфет, син на четвъртия най-богат човек в света, Уорън Бъфет. Освен това тук жилище има топ семейството Том Брейди и Жизел Бюндхен, които обитават 49-ия етаж.

Вижте снимките на апартамента на медийния магнат в галерията ни!

Мърдок с Уенди и двете им дъщери в щастливите времена; Снимка: imgarcade.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари