IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур иска 75 милиона долара за своя пентхаус

24 април 2015 14 01

Актрисата смята да се раздели с жилището си в Ню Йорк

Снимка: cococozy.com

Снимка: cococozy.com

Деми Мур е поискала невероятната сума от 75 милиона щатски долара за своя пентхаус до нюйоркския Сентръл парк.

Деми притежава този имот от 1990 г., малко след като двамата с Брус Уилис сключиха брак. След развода им през 2000 г., той ѝ остави имота, тъй като се счита, че е купен с нейния хонорар от хита „Дух“.

Неотдавна самата актриса сподели пред вестник The New York Times следното: „Прекарвам по-голямата част от времето си в другите си домове и този апартамент стои празен. От друга страна той е твърде великолепен, за да не бъде обитаван.“

Жилището е с площ от 700 квадратни метра и е разположено на три етажа, а освен това има няколко огромни тераси, с прекрасен изглед към града и парка. Месечните такси за поддържане на луксозния имот възлизат на 21 хиляди щатски долара.

Апартаментът се намира на върха на една от кулите на известната сграда San Remo, която е една от най-престижните в Манхатън. В нея жилища имат Стивън Спилбърг, Боно, Даян Кийтън и Дъстин Хофман.

Вижте снимки на дома на Деми в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари