IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интериорни решения върху платформа

10 юни 2015 10 10

Добри идеи за малки пространства

Снимка: homedit.com

Снимка: homedit.com

Ако живеете в малък, но уютен дом, можете да го направите по-мултифункционален, отделяйки част от мебелите си върху подиум. Така оптически ще разделите жилищното пространство на зони.

Върху платформата можете да качите леглото си, бюрото си и дори кухнята си, така че да спечелите максимума от вашите квадратни метри, добавяйки функция на всеки един сантиметър от пространството.

Платформите в интериора са подходящи за две неща – за съхранение и за разделяне на пространството. В единия случай под подиума може да има чекмеджета, ракла и дори гардероб, а в другия случай можете да използвате платформата като друго помещение. Например, да отделите върху нея спалнята си в някой кът от дневната.

Подиумите са изключително подходящи за прибиране под тях на легло, което иначе би ви пречило в тясното помещение. Върху по-високото ниво можете също да си направите домашен офис, дрешник или арт студио.

Издигнатото ниво е чудесно визуално решение и за големите всекидневни, в случай че искате да подчертаете определена площ и/или да я оформите по различен начин от останалата част на интериора, за да се превърне в нещо като стая в стаята.

Вижте някои от най-интересните интериорни решения, качени върху платформа, в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари