IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рустик мания в съвременния интериор

22 юни 2015 08 04

И модерните граждани искат да се радват на селска идилия

Снимка: cristinahh.wordpress.com

Снимка: cristinahh.wordpress.com

Все по-често хората, които обитават градски жилища, решават да заложат на интериорен дизайн в стил рустик или казано с други думи – в духа на селските къщи.

Не е задължително да заложите на тази концепция, само ако имате вила или къща в провинцията. Можете да си създадете една органична среда дори и в големия град.

Рустикалният стил се характеризира с употребата на много дърво, по което има детайли, медни и чугунени елементи и съдове, каменни стени, вълнени или кожени килими, глинени предмети, акценти от ратан и ковано желязо и др.

Идеята е да бъдат събрани различни елементи от природата, за да се получи една непретенциозна, малко по-груба среда, която обаче вдъхва спокойствие и уют.

Не е нужно да превръщате дневната си в стара плевня, но все пак ако харесвате този стил, можете да впишете в интериора една стена с каменна зидария или да сложите на тавана дървени греди и да подберете мебели с по-класическа форма.

Вижте снимки на интериорни решения в рустик стилистика в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари