IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В имението на Никол Шерцингер

8 януари 2016 15 00

Неотдавна Григор Димитров беше отседнал тук

Снимка; Instagram

Снимка; Instagram

Откакто стана ясно, че нашата тенис звезда Григор Димитров има връзка с Никол Шерцингер, интересът към бившата певица от Pussycat Doll се повиши неимоверно.

Според слуховете Гришо и Никол са прекарали новогодишните празници в нейния дом в Лос Анджелис, преди да заминат за Австралия, където той игра в турнира в Бризбън.

Колкото до къщата на знойната брюнетка, тя се оценява на 2,4 милиона долара и се намира в престижния квартал Холивуд Хилс. На всичкото отгоре къщата била в съседство с тази на Мария Шарапова – бившата приятелка на Григор.

Имението на звездата разполага с осем спални, три бани и хол на две нива, двор от 1,5 декара и басейн.

Никол беше обявила имота за продажба през 2014-та, защото имаше намерение да се премести да живее в Лондон, за да е по-близо до ексгаджето си Люис Хамилтън, а и защото имаше ангажимент към шоуто The X Factor, Великобритания.

След като Никол се раздели с шампиона от Формула 1 (в началото на 2015-та), тя се отказа да продава своята калифорнийска обител.

37-годишната Никол, която е родом от Хавай, има дом и в Хонолулу.

Вижте снимки на дома на Никол в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )