IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къщата, която задуши финансово Памела Андерсън

29 април 2016 10 45

Наля пари в нея, пък за малко да фалира

Снимка: curbed.com

Снимка: curbed.com

Посрещайки дълг за милиони около реновирането на къщата си в Малибу, Памела била длъжна да обяви имота за продан. Обявената цена била 7,75 млн. долара.

„Къщата ме задуши финансово, не знаех как да се справя“, разказва Памела.

Нека видим как е обновен домът на Памела в Малибу, Калифорния.

Двуетажната постройка разполага с антре, всекидневна, кухня, две спални и две бани. Застроената площ е 250 кв./м, а целият имот се шири на близо декар. Градината в по-голямата си част е запълнена с басейн и места за почивка, въпреки че е на метри от океана.

Още на входа сме посрещнати от нестандартна входна врата, която се отваря като клапа. Влизайки в антрето, веднага попадаме на кухненския бокс и всекидневната, чиито основни материали са дърво и метал. Интериорът е изцяло съвременен, какъвто би подхождал на една жена като Памела Андерсън. Къщата ѝ сякаш пребивава само в един сезон – лятото. За това съдим по светлите тонове на дървото, основния цвят бяло за стените и таваните и най-вече свободолюбивата геометрия.

Кухнята на Памела е оборудвана с професионална техника, проектирана с оглед на това в нея да може да се приготви всичко. Хладилниците са разделени като в ресторант – един за вина, един за храна и трети за дълбоко замразени продукти. Памела се е снабдила с 3 фурни и печка с 4 котлона и скара. Трапезарията е заместена с барплот. Разкош!

Памела е обособила специален кът за телевизия в дъното на хола си, в който освен широкото LCD, удобство създава и меката мебел, облицована в лен. Из всекидневната попадаме на голям набор от произведения на изкуството – картини, вази, а отвън цял един роял. Преходът от стая в екстериор е умело създаден с френски прозорци, които се прибират на хармоника в стената.

Отвън е поставена къмпингарска масичка с две пейки, която по странен начин се връзва контрастиращо на черния роял. Зад тях пространството отваря 20-метров басейн с 6 шезлонга. Градина мечта... Поглед към цялостния екстериор разкрива, че покривът на двуетажната постройка всъщност е преобразен в тераса със стъклени парапети.

Но да се завърнем под покрива на къщата за близо 8 млн. долара. Нагоре по онази прекрасна дървена стълба, попадаме на две спални и баня. Любопитното е, че спалнята на канадският секссимвол е едновременно място за покой, спа център и гардеробна.

Четири двуметрови врати от масивно дърво пазят тоалетите на красавицата Андерсън. До тях, стилизирана в ъгъла, стои малка дизайнерска камина. Поглед встрани и виждаме леглото и малкото балконче, където звездата си почива по време на летните жеги. Изненадващо в съседния ъгъл забелязваме вана, дизайн на известна италианска компания, която струва близо 14 хиляди долара.

Вана в спалнята, защо не? Освен нея Памела е оборудвана с 5-метрова тоалетка с два умивалника от технически камък, 19 чекмеджета и гигантско огледало.

Стаята за гости е по-обикновена, въпреки че отново наблюдаваме необичайната тенденция баня и легло в едно? Странното дизайнерско решение става повод да се изградят 4-метров умивалник с две батерии и стъклена душ кабина и всяко от тези неща на метри от възглавницата? Дано Памела е добра в борбата с мухъла...

Можете да разгледате луксозното жилище в галерията ни

Подготви: Аксени Гео

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари