IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модерният дом на Неймар

11 юни 2016 14 30

Вижте дома на една от най-големите звезди на „Барселона“

Снимка: networthcelebrities.com

Снимка: networthcelebrities.com

Един от най-известните и най-скъпоплатени футболисти в света в момента – Неймар живее от няколко години в Испания и по-точно в Барселона, тъй като играе за каталунския гранд.

24-годишният бразилец е боготворен в целия свят, а малките деца се опитват да подражават не само на стила му на игра, но и на интересните му прически.

Неймар живее в триетажна къща под наем, в престижния квартал на града Pedralbes, който е недалеч от плажа. В този район на Барса живеят и други известни футболисти.

Самият спортист живее през по-голямата част от годината със своя 5-годишен син Давид Лука, с чиято майка Каролина е разделен, но тя се премести от Сао Пауло в Испания, за да не разделя баща и син.

Модерната вила, която Неймар да Силва Сантос Жуниор обитава от три години насам му струва 18 хиляди евро на месец, а иначе стойността ѝ се оценява на около 4 милиона евро.

Сумата определено не е проблем за Неймар, който получи първоначално 40 милиона евро при подписването на договора си с Барселона през 2013-та, а след това започна да взима по 7 милиона на година.

Договорът на нападателя изтича чак през 2018.

Вижте снимки на дома на футболиста в галерията ни.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари