IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къщата на Чичо Чарли в Бевърли Хилс

27 юли 2016 07 00

Чарли Шийн продължава с разпродажбата на имоти

Снимка: variety.com

Снимка: variety.com

В рамките на последната година звездата от „Двама мъже и половина“ обяви за продан втори имот. Две от трите му превъзходни имения вече са в чужди ръце. А преди развода си с Брук Мюлер и скандала с абревиатура СПИН, Чарли продаде арабската си къща в Лос Анджелис.

Преди два дни стана ясно, че чудната жълта къща на Шийн в Бевърли Хилс предстои да отлети от имотното му състояние. Нотариалният акт обаче ще струва на ценителите „скромните“ 5,415 милиона долара.

Сумата е значително завишена предвид цената, която Чарли е платил през 2012 г. Тогава комедийният актьор сключва сделка за 4,8 милиона долара с предишния собственик, милиардерът Том Горес.

Изглежда Чарли опитва да събере пари, с които да плаща скъпото си лечение, възлизащо на 25 хиляди в „зелено“ месечно. Да не забравяме и издръжката на бившата му съпруга Брук и двете им дъщери Сам и Лола.

Резиденцията в жълто, която американските имотни експерти обрисуват като „уютна и приветлива къща в испански стил“, разполага с 5 спални и 5 бани. Общата жилищна площ на двуетажната постройка е около 616 кв. м.

Първият етаж посреща с кичозно фоайе, всекидневна като в будистки храм, официална трапезария и любопитна кухня.

На втория етаж са спалните, повечето бани и личният кабинет на Чарли. В подземието има киносалон и машинно отделение за водните филтри и глезотиите в басейна.

Отвън ще откриете още градинска кухня, адски много зеленина, детска площадка...

Вижте дома на актьора в галерията ни

Подготви: Александър Градинаров

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари