IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В дома на Марк Джейкъбс: Къщата на мъжките оргии

6 август 2016 12 00

Вижте нюйоркското жилище на дизайнера

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Модният дизайнер Марк Джейкъбс отваря вратите на своята къща в покрайнините на Ню Йорк, която е оценена на 10 милиона щатски долара.

Всеизвестно е, че 53-годишният Марк е бил домакин на множество мъжки оргии именно в този свой дом. Имотът е с площ от 450 кв. м и е собственост на Джейкъбс от 2009 г.

През октомври миналата година стана ясно, че дизайнерът е участвал в секс оргия с още девет 20-годишни мъже в дома си, като ги е поканил чрез приложението за онлайн запознанства Grindr. Той коментира този факт с думите: „Мда. Аз съм гей и понякога се наслаждавам на секса. Понякога!“

Според него обаче, в дома му най-често се дават „цивилизовани вечери“, на които присъстват дългогодишните му приятели, включително неговата муза София Копола, които са далеч от похотливите оргии, описани в жълтите медии.

Иначе четириетажната къща е пълна със скъпи произведения на изкуството, антикварни предмети и дизайнерски мебели, които са огледало на естетиката, която налага самият Марк с модните си колекции, а именно микс между Арт Деко, 70-те години и ултрамодерното.

Джейкъбс живее тук с домашния си любимец – бултериерът Невил, който е звезди на корицата на септемврийското издание на списание Architectural Digest.

Три от най-впечатляващите помещения в дома на Марк са неговата огромна гардеробна, пълна със страхотни обувки, впечатляващата му баня с мраморна вана и прекрасната му, богато озеленена градина, която се намира на покрива на къщата.

Вижте снимките на къщата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари