IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киносалон и пилон за стриптийз в имението на Слаш

9 септември 2016 13 00

Рокзвездата продава луксозното си имение за 9,5 милиона долара

Снимка: Jeff Elson/latimes.com

Снимка: Jeff Elson/latimes.com

51-годишният китарист Слаш, бивш член на Guns N’ Roses, е печелил редица награди в шоубизнеса, но този път ще обърнем внимание на неговите покои.

Последните новости около него са, че той продава чудно имение в Калифорния. По-рано тази година неговата двуетажна къща в средиземноморски стил бе обявена за продан, като цената ѝ тръгна от 10,49 милиона долара. Минаха обаче месец-два и цената се срина до 9,5 милиона.

Слаш купува жълтата къща през 2009 г. за 7,3 милиона долара. Стойността ѝ е вдигната с оглед извличане на финансови плюсове, сиреч печалба. Уви, много е възможно цената да се срине още. Не е ясно дали прочутият китарист ще успее да си избие парите.

Построеното през 2005 г. имение в жълто се радва на 1 021 кв. м жилищна площ. В нея са разположени 7 спални, 7 бани, кухня, 2 трапезарии, всекидневни, киносалон и стриптийз бар. Да, стриптийз бар. Отвън чака градина с басейн.

Имението е съградено с разнообразие от стилове. В интериора присъстват модернистични, готически, средиземноморски и старовремски елементи. Това е един строго мъжки дом, създаден за ексцентрични господа.

Отвън по нищо не се разбира, че това е домът на една рокзвезда. Предверието за гости, което функционира и като всекидневна, също не загатва, че на метри от него се извисява студен пилон за танци.

Интериорният дизайн върви сякаш от доброто към лошото. В началото една вехта красота, пъстри и уравновесени цветове, създаващи уют. Следва една транслация към кулинарния кът, който е изграден по последни писъци на съвременния стил.

Следващият преход обаче намалява осветеността, изпъкват по-студените гами. Дървото е заменено от студени метални елементи, картините с умишлено увредени огледала. Последното описание е това на официалната трапезария. Тя побира 10 души.

Финалът на това пътешествие завършва с пороците – зала за празненства, киносалон и стриптийз бар.

Така нареченият салон за тържества разполага с огромно пространство. В него са поставени 2 тройки дивани, 6 фотьойла и бар с 3 стола. Това е идеалното пространство за събиране на рок другари, място за чашка уиски и хубава приказка.

Но след като историите се изчерпат, партито се пренася в киносалона, където 12 зрители могат да се наслаждават на филми. Салонът е строен по всички закони на кинематографичното изкуство – меки кожени кресла, мокетна настилка, последно поколение аудиотехника и разбира се най-важното – хай тек прожекционна апаратура.

Има обаче едно нещо, което никога не омръзва. Това са плътските удоволствия между хората. Кой, ако не рокзвезда от калибъра на Слаш, ще поръча в дома му да се построи личен стриптийз бар?

Това е помещението, което превръща дома в единствен по рода си. Барът е едно прозорче към ада и смъртните грехове. Стените са облепени в тъмни тапети с черепи, сепаретата са от черна и сребриста кожа. Осветителните тела също имитират човешки череп. Акцентът тук е пилонът, елегантно извисяващ се до тавана, тръгвайки от бяла платформа. В десния ъгъл има и мокър бар.

Разгледайте имението на рокзвездата Слаш в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари