IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В луксозния дом на Бритни Спиърс в града на дъбовете

12 септември 2016 13 40

Имението се продава за близо 8 милиона долара

Снимка: latimes.com

Снимка: latimes.com

Бритни е една от най-успешните певици на всички времена. Продала е над 100 милиона копия от албумите си. Носителка е на 317 награди, сред които „Грами“, шест музикални награди от MTV, 10 от „Билборд“ и много други.

Името на Бритни можем да открием и по холивудската Алея на славата. В личен план поп изпълнителката е щастливо разведена, радва се на двете си деца, но и на любимата си публика.

Преди 4 години обаче 34-годишната Спиърс закупи чудно имение в града на хилядата дъба, Таузънт Оукс в щата Калифорния. Местността е известна не само с дъбовете си, но и със страхотни гледки към планинските масиви в близост.

Имението е строено в традиционен испански стил. Издигнато е през 2010 г. по поръчка на хокейния състезател Ръс Кортнейл и съпругата му, актрисата Парис Вон. Но изглежда двойката решава да смени курса в недвижимото имущество, което налага продажбата на имението. Преди сделката то е реновирано, а финалната оферта, харесала се на Бритни, била за 7,1 милиона долара.

Дали си струва парите? Нека видим.

Гигантската къща представлява в по-голямата си част едноетажна постройка, която тук-там се издига и до второ ниво. Испанският стил преобладава в екстериора, но не и в интериора. Вътре сетивата радва еклектиката от индустриален, модерен и провинциален стил. От архитектурна гледна точка за традиционен испански стил говорят единствено колонните редици, които се срещат във всекидневните.

Тези общо 800 кв. м застроена площ се равняват на 5 спални, 5 бани, антре, винарски салон, друг за партита, чудесна кухня, трапезария, стая за игри, личен кабинет, няколко гардеробни, личен спа център, а в градината басейн и барбекю. Гаражът побира 7 автомобила.

Причината поради която Бритни продава това разкошно имение, е неизвестна. Първоначално суперзвездата предложи дома си срещу 8,995 милиона долара, но изглежда няма кой да плати такава сума. Това наложи скорошната финансова корекция. От два месеца имотът струва с милион долара по-малко.

Разгледайте всеки детайл от имението на Бритни Спиърс в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари