IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Далеч от цивилизацията: Лиа Мишел в своя дом-светилище

2 октомври 2016 12 00

Вижте домашния уют на актрисата от „Клуб Веселие“

Снимка: InStyle

Снимка: InStyle

Звездата от сериала „Клуб Веселие“ – Лиа Мишел, отваря вратите на прекрасния си дом в Ел Ей, специално за новия брой на списание InStyle.

Актрисата, която в момента участва и в шоуто „Scream Queens“, споделя, че счита къщата си за свое светилище, в което обича да прекарва времето си или в компанията на приятели, или в готвене.

Къщата на Лиа може да се похвали със спокойна атмосфера. Тя разполага с четири спални и е разположена в един каньон в района на Западен Лос Анджелис, но извън града.

Мишел купува имота през 2015 г., най-вече защото усетила, че на това място ще може „да диша и да релаксира“.

„Влюбих се в това място на минутата, в която го видях. Радвам се, че е толкова далеч от хората и че е заобиколено от природата и планините. Тук е толкова просторно и зелено! Тази къща наистина ми носи изцеление“, споделя тя.

В този оазис на спокойствието 30-годишната брюнетка обича да прекарва слънчевите си следобеди, разхождайки се боса по двора.

Къщата е декорирана с помощта на интериорната дизайнерка Есте Стенли, която създава бели, просторни стаи, обзаведени с удобни кътове за сядане, от които струи позитивна енергия, поне според Лиа.

Актрисата споделя още, че не си пада по нощния начин на живот и прекарва вечерите си най-често у дома.

„Аз съм домошар. Не съм момиче, което си пада по партитата. Обичам да излизам само по хубави ресторанти на по чаша вино с приятели. Иначе за мен перфектната вечер е тази, прекарана у дома с хората, които обичам.“

Вижте снимките на дома на актрисата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари