IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър се облизва за аристократичен имот в Лондон

19 октомври 2016 06 20

Имението разполага с домашно кино, спа център, винарска изба

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър може би ще заживее в изключително имение в Северен Лондон.

Имотът е с 15 стаи и се отдава под наем за 108 333 паунда на месец, или почти 1,3 милиона годишно.

Бийбър засега планира да раздели времето си през следващите месеци между дома в Лос Анджелис и Лондон, пише Daily Mail. Според източници на изданието, той просто се е влюбил в местността.

„Това е едно от най-луксозните жилища в столицата и предлага най-съвременни съоръжения, включително закрит и открит басейн, спа център, тенис корт, домашно кино и винарска изба“, разкри Ари Ранд, партньор на водещата компания за имоти Knight Frank.

Също така това е един от малкото имоти, които могат да привлекат богатите и известните с уединените си градини.

„Къщата предлага пълна самостоятелност – нещо, което е от съществено значение за звезда, каквато е Джъстин“, казва още Ранд.

Домът е построен през 1910 г. До 2006 г. къщата е била западнала развалина и купена за 5милиона лири от местен магнат, който е вложил милиони в обновяването ѝ.

Луксозният дом се простира на 24 000 кв. м. Само банята е изработена от 12 вида италиански мрамор. 6 години по-късно имението излиза на пазара на стойност от 100 милиона паунда, но в крайна сметка в момента пазарната му цена е около 25 милиона.

Бийбър вече се е похвалил, че е харесал къщата и десетки негови фенове се събраха пред червения тухлен имот, надявайки се да зърнат идола си.

Уви, все още единственият човек, който е бил в близост, е строителят Франсис Фермин, отбелязва изданието.

Вижте красивата къща в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари