IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Драко Малфой се разделя с къща за 1,5 милиона долара

24 октомври 2016 12 00

Актьорът Фелтън търси ново жилище

Снимка: variety.com

Снимка: variety.com

29-годишният Том Фелтън изигра една от най-запомнящите се роли в съвременното кино в „Хари Потър“, а именно тази на магьосника-антагонист Драко Малфой от романите на Дж. К. Роулинг.

Том се подвизава също като режисьор и музикант, издал е четири албума. Фелтън е носител на няколко награди на MTV, а в личен план се радва на небрачна любов с актрисата Джаде Гордън.

Последните новини около личността на вълшебника са свързани с реалността – Драко продава чудна къща в Лос Анджелис.

Постройката разполага с две спални, две бани, всекидневна като от английски филм, личен кабинет, атрактивна кухня и още по-прекрасна градина. Имотът идва с малка къща за гости и басейн. Общата площ на едноетажните постройки е 160 квадрата.

Малфой купува имота през декември 2014 г. за 1,3 милиона долара, ала изглежда за двете години престой в него на актьора Фелтън му е доскучало. И така строената през 1920 г. постройка се появява на имотния пазар с начална цена 1,449 милиона долара.

Къщата е мечта за любителите на уединения простор. Около нея е издигната 4-метрова дървена ограда, която да пази от зли очи. Изглежда магьосническата пръчица не е спасила Малфой от набезите на папараците. Имотът се радва още на умерен лукс и добро чувство за естетика.

В омагьосания интериор нахлува еклектиката от индустриален, винтидж и съвременен стил.

Подчертана е любовта на Том към масивното дърво. Този акцент е поставен най-вече в кухнята, където масивът разкрива богатата си натуралистична красота.

Из някак обикновените стаи с аристократизъм се откроява спалнята на актьора Фелтън. Леглото е в цвят венге, преливащ в тъмните гами на кафявото и черешата. Срещу застланите с чаршаф покои пък е изградена приятна камина с два фотьойла, стоящи над имитация от меча кожа.

Любопитното в имота е личния кабинет на Том Фелтън. Той представлява кубично помещение, чиито стени са обиколени от етажирана мебел за книги. В центъра пък се намира антично бюро с плот от кожени елементи.

Вижте всеки детайл от къщата на Драко в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари