IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скромно: Хилари Клинтън си купи Бял дом за 1,2 млн. долара

26 октомври 2016 11 40

PR стратегия или необходимост от частен 6-декаров покой?

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Кандидатът за Белия дом Хилари Клинтън, подкрепен от Демократическата партия в САЩ, си купи скромен бял дом в Чапакуа, щата Ню Йорк.

На фона на имуществото на съперника ѝ в изборите за поста президент на Съединените щати, г-жа Клинтън привидно губи по точки. Милиардерът Доналд Тръмп е известен със силния си финансов размах, поне що се касае до изискания му вкус към свръхкичозните имоти с мрамор и френски мебели.

Много е възможно обаче това да е поредният PR ход от страна на г-жа Клинтън, с който да покаже, че тя е просто една обикновена жена, купила си къщичка в гората за скромните милион и двеста хиляди долара.

Семейство Клинтън притежава множество луксозни имоти, сред които огромно имение в околностите на мегаполиса Ню Йорк, двуетажна вила във Вашингтон за 2,85 млн. долара, къща в стил тюдор в Северна Каролина и още няколко по-малки имота из Щатите, пише The Real Deal.

Със сигурност финансовият капацитет на Хилари и Бил Клинтън трудно може да се съпостави с този на Доналд Тръмп, но семейството на бившия държавен глава определено не брои центовете.

(фото: 2)

Новата придобивка на бившата първа дама и вероятен бъдещ президент на Щатите е оценена на 1 милион и 160 хил. долара. Къщата в типичен американски стил е едноетажна, разгърната е върху 340 кв. м площ и е строена през 1970 г.

Наподобяващата ранчо постройка разполага с 3 спални, 3 бани, кухня, трапезария, една всекидневна, външна веранда и басейн в задния двор. Къщата е разположена в центъра на 6-декаров частен парцел, който е продаден заедно със скромния бял дом.

Влезте в новия имот на Хилари в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари