IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продадено: Средиземноморски лукс за 11,5 милиона долара

28 октомври 2016 09 40

Имението е било на Аврил Лавин и баскетболиста Крис Пол

Снимка: belaircrestmansion.com

Снимка: belaircrestmansion.com

Крис Пол е професионален баскетболист, който играе за Лос Анджелис Клипърс. 31-годишният дрибльор е президент на Националната асоциация на баскетболистите в Съединените щати.

От известно време обаче Крис търси промяна в живота си. Заедно със съпругата си – Джада Кравлий и двете им деца, взимат решение да продадат средиземноморската си резиденция в елитния квартал Бел Еър в Лос Анджелис. Нотариалният акт струва 11,5 милиона долара.

През 2012 г. Крис купува резиденцията от канадската рок певица Аврил Лавин. Сделката е сключена за 8,5 милиона долара, като зад тази сериозна сума стоят над 20 помещения и една страхотна градина.

Средиземноморското имение на Крис Пол е с жълт екстериор и чаровен керемиден покрив. Двуетажната постройка, която има и сериозно подземие, е разгърната върху 1 131 кв. м застроена площ. Сградата разполага с 8 луксозни спални, 12 бани, всекидневни, кухня, трапезария, киносалон, няколко грамадни гардеробни, личен кабинет, семейна стая, салон за красота с тройна медийна стена, спа с финландска сауна, а в задния двор синее басейн.

Характерното за този дом е явната употреба на натурални материали в интериора – камък и дърво. Фоайето, което функционира и като всекидневна, е застлано с орехов паркет, който идеално контрастира на стените в бял цвят. Подовата настилка е употребена в почти всички помещения с изключение на баните и винарската изба. Пак към натурализма – мраморът и глината, те са вечни. Бялата скала е употребена за плотове и облицовки в баните и кухнята. Колкото до кафеникавата земна субстанция, тя се появява единствено в екстериора, за да подчертае духа на средиземноморския дом.

Огромен процент от мебелите, както ще забележите, са изработени от скъпо масивно дърво. Срещат се орех, череша и дъб. Майсторският ракурс на дърводелеца е успял да разкрие красотата на природния материал. Той се вписва в различни композиции. Сред най-ефектните са избата и характерните за нея мебели, фоайето, трапезарията и естествено кухнята, която струва стотина/двеста хиляди.

Цялото имение на баскетболиста Крис Пол вижте в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари