IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте реновирания дом на Джон Леджънд и Криси Тейгън

8 декември 2016 10 40

Надникнете в резиденцията в Ел Ей на звездното семейство

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Наскоро новите родители Джон Леджънд и Криси Тейгън са реновирали напълно своята къща в Лос Анджелис. Доскоро тя беше решена в тайландски стил, като почит към корените на Криси, но днес домът е по-скоро със съвременна визия.

Двойката е използвала помощта на дизайнера Дон Стюарт, който им е помогнал да създадат едно наистина красиво вътрешно пространство.

Певецът и автор на песни и съпругата му – модел и тв водеща живеят от няколко години в красива къща в квартала на Ел Ей „Хидън Хилс“, построена още през 1960 г.

Модерната резиденция на младата двойка показва духа на изтънчения живот в Калифорния. Интериорът на дома е хем стилен и шикозен, хем някак земен и непринуден.

Леджънд и Тейгън, които се сдобиха с дъщеря – Луна в началото на годината, са свикнали да прекарват всяка зима на топло в дома си в Южна Калифорния, а през другата част от годината предпочитат да обитават апартамента си в Ню Йорк.

Вижте снимките на дома на Джон и Криси в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари