IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продаде се: Домът на актрисата Ашли Бенсън

19 януари 2017 10 00

Звездата от „Малки сладки лъжкини“ спечели 2,7 милиона от сделката

Снимка: variety.com

Снимка: variety.com

27-годишната американска актриса Ашли Бенсън има куп участия на екрана. Красивата русокоска се е снимала в хитовия сериал „От местопрестъплението: Маями“, „Свръхестествено“ и разбира се „Малки сладки лъжкини“, с което спечели младата публика с ролята си на Хана Марин.

В личен план за Ашли се носят слухове, че излиза с 22-годишния актьор Нат Улф. Последните новости около сексапилната персона на г-ца Бенсън са свързани с продажбата на жилището ѝ в Лос Анджелис.

Двуетажната къща на Ашли разполага с площ от 300 кв. м, разделени на 3 спални, 3 бани, 2 трапезарии – официална и ежедневна, луксозни всекидневни, библиотека, стая за мързелуване и личен кабинет. В задния двор пък има малък басейн и беседка.

Бенсън купува жилището през октомври 2012 г. от австралийската поп певица Кайли Миноуг срещу 2,2 млн. долара. Към днешна дата обаче цената е скочила с около 500 хиляди и луксозния имот възлиза на 2,7 млн. долара.

Постройката, вече бивша собственост на Ашли Бенсън, може да бъде описана най-простичко по следния начин: модерен лукс по детски. Самата фасада е комбинация от аристократичен британски стил и приказни архитектурни елементи. Над входната врата е изградена кула със заострен покрив, вдясно пък виси малкото балконче на русокосата Рапунцел.

Интериорът комбинира индустриален и съвременен стил. Навсякъде се прокрадват комерсиални и почти рекламни продукти на Великобритания – плакати, бар столове с британското знаме...

Едно от странните архитектурни решения в официалната трапезария на този дом е облицоването на част от стената в мозайка за баня. Стената започва с вградена камина, след което продължава с хумусно-кафяви парченца мозайка. Човек да се чуди в спа център ли се хранят или в кулинарен салон?

Липса на адекватни контрасти личи в кухнята, където 70% от простора пристига в бяло. Това са кухненските мебели, стените и таваните. Разработката на този кулинарен кът показва как използването на един цвят може да обърка възприятията на гледащия, карайки го да се чуди кое къде започва и къде всъщност свършва.

След интериорните грешки е време да се насладим на най-красивата стая в този дом. Както сами ще се убедите, това е библиотеката, изпълнена изцяло в масивна орехова дървесина. Освен красивата мебелировка, стаята за книги е заобиколена от разкошна ламперия. За капак на всичко тя си има и окачен дървен таван. Тук са съчетани класическите интериорни техники и тези от съвремието ни. Деликатният контраст между миналото и настоящето е постигнат съвсем умело.

Разгледайте къщата на Ашли Бенсън в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари