IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс показва уникалното си имение в Малибу

22 януари 2017 13 00

Актрисата е решила да реновира дома преди сватбата си с Джон и Макдейд

Снимка: onekingslane.com

Снимка: onekingslane.com

Кортни Кокс показа зашеметяващия си дом в Малибу, малко преди да обяви разпродажба на своите мебели, за да освободи място за вещите на своя годеник Джони Макдейд.

Еклектичната къща на Моника от сериала „Приятели“ е декорирана в този си вид преди около 10 години, но сега тя се готви да реновира дома си, така че той да пасва и на вкуса на 40-годишния ѝ любим.

52-годишната холивудска актриса се готви да отвори нова глава в живота си, омъжвайки се за ирландския музикант и фронтмен на групата Snow Patrol.

Кортни е обявила в продажба не само мебелите си, но и осветителните си тела, домашния си текстил и дори порцелановите си съдове.

Къщата на Кокс има уникален изглед към Тихия океан, разполага с басейн, тенискорт и вила за гости. Досега тук тя живееше само с дъщеря си Коко Арект.

Самата тя коментира пред сайта Onekingslane.com: „Годеникът ми е от Ирландия, но живее в Лондон, за това сега мисля да обзаведа дома си в по-британска стилистика. Мисля, че това ще е една хубава промяна.“

Вижте снимките на именито на актрисата в галерията ни!

Кортни и Джони. Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари