IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надникнете в шикозния нов дом на Хилари Суонк в Париж

27 януари 2017 11 20

Американската актриса си създаде френско убежище

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Американската актриса Хилари Суонк наскоро е завършила декорацията на своя нов апартамент в Париж.

Новият дом на звездата съчетава традиционен чар и съвременен дизайн. Акцентът в дневната на Суонк са двете сини кресла от вида лежанки.

За свой съветник в обзавеждането Хилари е наела Алекс Хюин, творчески директор на френската мебелна къща Henryot & Cie, която е на 150 години.

Всички мебели в дома на носителката на „Оскар“ са дървени и са направени по поръчка. Някои от най-впечатляващите сред тях са кушетката с тапицерия от кадифе и кожа и една черна масичка в индийски стил, направена от малахит.

Самата Хилари обяснява пред списание Architectural Digest как се е влюбила във френската столица и защо е решила да си купи имот в Париж: „Самият град ме омагьоса. Влюбих се в Париж, в неговите красота, светлина, архитектура. Обожавам сладкишите, които правят тук. Хората в този град се радват на живота.“

Засега Суонг отказва да уточни какво я е накарало да се премести от любимия си град Ню Йорк в Париж, но според медиите, това може и да е нова любов.

Вижте снимки от парижкия апартамент на американската актриса в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари