IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ефирният дом на Джеси Меткалф и Кара Сантана

31 януари 2017 11 20

Вижте бялата къща на актьорската двойка

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Успешното партньорство в тази двойка си личи от шедьовъра, който са постигнали по отношение на декора на своя дом. Става въпрос за къщата на актьорите Джеси Меткалф („Отчаяни съпруги“) и Кара Сантана („Бевърли Хилс чихуахуа 3“), които се сгодиха наскоро.

Влюбената двойка живее в красиво имение в околностите на Лос Анджелис. Къщата им е решена в ранчо стил, но в комбинация с идеологията за минимализъм. Пространството е много светло, просторно, някак ефирно.

Джеси и Кара споделят, че предишният им дом е бил в готически стил с испански и средиземноморски акценти, но този път са решили да вкарат меки, съвременни нотки в интериора, който иначе отговаря на блясъка на Холивуд.

Сантана и Меткалф са наели дизайнер експерт, който им е помогнал с дизайна на дома, но повечето мебели са си ги избрали те самите.

Джеси разкрива: „Домът ни е мястото, където най-много обичаме да си организираме романтични вечери, като това да посрещаме залеза заедно.“

Снимките на къщата на сгодената актьорска двойка можете да видите в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари