IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Домът на Деми Ловато – неизползваем лукс

18 февруари 2017 11 45

Певицата даде 8,3 млн. долара за него, но е заплашен от свлачище

Снимка: variety.com

Снимка: variety.com

Деми Ловато е сред американските звезди, при които върховете и спадовете се редуват. Пет албума, участие в тв сериали като „Бягство от затвора“, „Просто Джордън“ и „Анатомията на Грей“, звезда на „Дисни“...

Обещаващата филмова кариера на младата дама обаче включи на задна предавка през 2010 г., когато тя постъпи в психиатрична клиника. Там тя лекувала своите душевни и емоционални проблеми. По данни на чуждестранни издания в миналото тя е страдала от хранителни разстройства, самонаранявала се е...

Това обаче вече е в миналото и днес тя отново е в подножието на върха.

И докато кариерата ѝ се възроди, не може да се похвали със същото по отношение на имотите си. Преди половин година Ловато закупи чудесен имот в жилищния квартал Каньона Лаурел. За триетажната постройка тя платила 8,3 милиона долара. Сега обаче луксозната постройка е заплашена от свлачище.

По данни на TMZ къщата на поппевицата и ексфилмова звезда е обявена за опасна от местната община. Това означава, че на Деми ѝ е забранено да влиза вътре, защото съществува риск за живота ѝ.

Освен нейната постройка, още 4 са заплашени от падащи камъни и пръст. На това се казва ирония – да си купиш къща за милиони долари, а да не можеш да влезеш в нея...

Триетажната къща на 24-годишната Деми Ловато разполага с 4 спални и 6 бани. Освен тях луксозният имот предлага 3 всекидневни, социална стая с мокър бар, кухня и трапезария. Отвън има чуден басейн и кътчета за почивка, пред които се разкрива красотата на местния релеф.

Интериорният дизайн на това злополучно жилище е изцяло повлиян от модерните стилови тенденции. В него ще срещнете семпли съвременни интериорни решения, съградени обаче със скъпи материали.

Изпълнението на мебелировката и декоративните елементи е на най-високо ниво. Кухнята например съчетава масивно дърво и мраморни плотове в комбинация с последно поколение санитарни уреди.

Същото се наблюдава и в т. нар. социална стая, предназначена за купони и приятелски събирания. Там ще забележите модерните днес осветителни тела от типа „Направи си сам“. Конкретните лампи са екстравагантно решение – буркан с крушка. Сред другите интересни находки в тази стая са разкошните мраморни плотове на мокрия бар. Направо е грехота да разрежеш лимон върху тях, дори той да е необходим за вечерното питие.

Вижте неизползваемия луксозен дом в галерията ни

Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари