IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Срещу 1400 долара: Спиш в леглото на Сандра Бълок

20 февруари 2017 09 20

Актрисата пусна под наем островен палат

Снимка: variety.com

Снимка: variety.com

Американската актриса и продуцент Сандра Бълок може да се похвали със забележителна кариера като актриса, която ѝ е донесла милиони в банковата ѝ сметка.

Състоянието ѝ е оценено на над 85 милиона долара, в което са включени къщите ѝ за милиони, с които тя се слави. Сандра е собственик на няколко луксозни имения в САЩ, всяко от които струва по 10-15 милиона долара.

Наскоро Сандра си купи нов имот. Срещу скромната сума от 1,5 милиона долара, американската актриса се сдоби със палат в средиземноморски стил, разположен на остров Тайби, щата Джорджия.

Триетажното имение разполага с разгърната площ от 320 кв. м. В постройката са изградени 3 спални, 4 бани, всекидневна (целият първи етаж), кухня и трапезария. В подземието пък са организирани пространства за забавление и спорт – фитнес, кът за тенис на маса и въздушен хокей.

Външната част от имота може да се похвали с вълнуваща веранда, обзаведена с десетки канапенца и плетени дивани, че дори хамак. Акцентът в задния двор е поставен върху 20-метровия басейн и градината. Тя се радва предимно на тропическа растителност, въпреки че се срещат и широколистни екземпляри.

Вътре ви очаква една ведра комбинация от масивно дърво, текстил и светлина. Целият интериор се върти около идеята за светъл простор, одухотворен от слънчевите лъчи. Отвсякъде нахлува морският елемент. Освен него ще видите интересни фолклорни мотиви, свързани с бита на местните.

Сандра Бълок е решила да ползва имението си на остров Тайби предимно за почивки. Тя няма намерение да се мести от дома си за 16 милиона в Бевърли Хилс, където прекарва голяма част от времето си.

В интерес на истината към настоящия момент Сандра е пуснала новата си придобивка под наем. Според нея един актив, какъвто безспорно е този средиземноморски имот, не бива да седи необитаем. Затова тя го предлага на летовници срещу скромната сума от 1 400 долара на вечер.

Влезте в новия дом на Сандра Бълок в нашата галерия

Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари