IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имение за продан: Луксът на Барби и Джъстин Адлер

11 април 2017 13 00

Двойката телевизионери му търсят 4 милиона долара

Снимка: Variety.com

Снимка: Variety.com

Барби Адлер и Джъстин Адлер са популярни американски телевизионери. Двамата участват в създаването на част от съвременните продукции по световните екрани.

Барби например бе продуцент на хитовия сериал „Как се запознах с майка ви“.

Барби Адлер е продуцирала и „Развитие в застой“. Джъстин, от друга страна, работи по не толкова известни у нас сериали и телевизионни предавания.

Телевизионната двойка се радва на добър социален статус. Приходите им от работа около сериалите са над средното ниво, което им позволява да живеят по-охолно и безгрижно.

През 2006 г. двамата купуват луксозен имот в Лос Анджелис. Къщата в испано-възрожденски стил е строена през 1927 г. по проект на видния американски архитект Дон Ъхл.

Цената на имота от 2006 г. е 2,9 милиона долара. Новият етикет обаче гласи 4 милиона долара. Двуетажната постройка има 4 спални и 6 бани. Интериорът продължава да се разгръща в няколко всекидневни, кухня и две трапезарии – едната официална, другата за ежедневно ползване.

Най-голямата част от имота е градината. В нея ще откриете голям плувен басейн, беседка с външна камина и няколко кътчета за мързелуване под слънцето.

Цялостният облик на градината е постигнат с центриране на басейна спрямо Г-образната постройка.

Сътворен е чудесен контраст между имението и подовата настилка. Червено-бялата дуалност идеално се връзва със заобикалящата среда в растителнозелено. В общ план имението на двамата телевизионери следва линията на т. нар. испано-възрожденски стил. Той напомня средиземноморския и провинциалния.

Основните цветове в него са бялото, керемиденочервеното и дървесният цвят череша. Комбинациите от материали се придържат към подбора на естествените дърво, текстил и глина.

Разгледайте имението на Барби и Джъстин Адлер в нашата галерия.

Автор на статията: Александър Градинаров

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари