IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Севини продава луксозен апартамент в Бруклин

12 април 2017 11 40

Носителката на „Златен глобус“ му иска 2,7 милиона долара

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Клои Севини е американска актриса, моден дизайнер и режисьор. Тя е известна като една от най-добрите второстепенни актриси в Съединените щати. Годишно се снима в поне два филма.

За 2017 г. ѝ предстои работа по 6 ленти. Своя кино дебют Клои прави с филма „Kids“ (1995) – младежки филм, в който темата за интимното е лайтмотив.

В тази лента тя играе заедно с настоящия си съпруг – актьорът и сценарист Хармони Кърин. До 1998 г. Севини се занимава с експериментално кино. По-късно играе второстепенна роля в лентата „Момчетата не плачат“ (1999), за която печели награда „Златен глобус“ и номинация за „Оскар“. Във времето Клои играе в 47 пълнометражни филма.

Снима се в сериалите „Уил и Грейс“, „Закон и ред“ и „American Horror Story“. През 2013 г., когато дебитната ѝ карта се е понапълнила с хонорари от участия, Клои си купува красив апартамент. За него тя плаща 2 млн. долара. Луксозното жилище се намира в нюйоркския квартал Бруклин. 42-годишната актриса наскоро обяви намерението си да продаде красивия апартамент. Цената за имота е 2,7 млн. долара.

Дали си струва?

Площта на жилището възлиза на около 200 кв. м. В него има фоайе, 2 спални, 2 бани, кухня, трапезария, всекидневна и личен кабинет. До апартамента се стига със специален асансьор. Вратите на кабината му всъщност са вход за дома. Уютният имот е разработен в семпла старовремска стилистика. За него е характерна комбинацията между индустриален, социалистически, ретро и модерен стил.

Реално то е на кръстопътя на интериорната хронология, въпреки че този факт е само загатнат в облика на жилището. Постигната е хармония между различните стилови ракурси. Няма дразнещи елементи.

Фоайето на дома посреща с каменна маса от бял мрамор, черно-бели масонски плочки и семпла дървена пейка. Оттук тръгва цялостното оформление на дома – много преходни отвори, свързващи помещенията; светла цветова гама; гипсови тавани и тук-там орнаментика. Всекидневната е любопитна. Най-впечатляващи в нея са камината и таванът. Първият интериорен елемент – горивната камера, отдавна не се използва за отопление.

Тя краси простора със кичозните си дърворезби и алени мраморни форми.

А колкото до тавана, той разчупва иначе скучното кубично помещение със светлосенки и гипсови детайли. Този дом е галерия за изкуство. Всяка стая е декорирана с различни произведения на артистичното въображение.

Например в трапезарията ще откриете няколко платна на популярни американски художници, както и разкошни мебели от масив. В центъра на трапезарията е поставена голяма маса от истински махагон. Скъпата мебел е достатъчна причина за купуване на този апартамент.

Кухнята е интересна разработка. В интерес на истината за нейния облик има два варианта. Или Клои не иска да инвестира в ремонт и е решила да я позамаже с индустриален стил, или е наела дизайнер, който да я превърне в странна приумица между индустриален и соц стил.

Разгледайте дома на Клои Севини в нашата галерия.

Автор на статията: Александър Градинаров

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари