IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продава се: Луксозният дом на Джаред Лето

22 април 2017 09 30

Американският актьор му търси 2 милиона долара

Снимка: Variety.com

Снимка: Variety.com

Секссимволът в киното и музиката Джаред Лето иска да попълни банковата си сметка с няколко милиона долара от свой недвижим имот.

Лето е собственик на няколко имота в САЩ, а постоянното му жилище се намира в Холивуд. Освен него той има още два имота на територията на Лос Анджелис. А единият от тях отскоро се продава. Луксозният имот на Джаред е обявен за 2 милиона долара.

Неособено скъпият дом разполага с 4 спални, 4 бани, голяма всекидневна с камина, кухня с кът за хранене, официална трапезария, игрална зала и звукозаписно студио, останало от първия собственик. В задния двор къщата има басейн и кътчета за почивка. Общата площ на двуетажната сграда е 380 кв. м.

Постройката е строена през 1955 г. До 2006 г. тя е собственост на покойния американски певец Джими Дюрант. След кончината му през 1980 г., семейството му я използва за известно време. Но преди 11 години близките му решават да я продадат на Джаред срещу 1,6 милиона долара.

След придобиването на имота, Лето прави основен ремонт на къщата. Сградата е модернизирана и обновена. Единствено звукозаписното студио е оставено във вида, в който е намерено. За реконструкция и обновяване са похарчени над 300 000 долара, изчисляват експерти.

Реновираният интериорен простор спада към модерния стил. Съвременният ракурс на мебелировката и декорацията в жилището могат да бъдат лесно разпознати. В жилището прозират тенденциите и на минимализма. В основата на дизайна обаче са ретрото, индустриалният и съвременният стил.

Този компот от стилове е много актуален към 2017 г. Той съвсем не е новаторски. Негови вариации са се появявали в миналото още в средата на миналия век. Още тогава дизайнерите са усетили, че комбинацията създава уют, характер и особен чар в интериорния простор.

Домът на американския актьор Джаред Лето е обагрен в светли цветове. Основният тон е белият, а около него се въртят кремави, кафяви, сини и черни нюанси. Модерният привкус идва с употребата на иноксови метални елементи. Присъщи за съвремието са и ръбестите интериорни тела и изчистени откъм кичозности помещения.

Вижте къщата на Джаред Лето в галерията ни

Подготви: Александър Градинаров

(
Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари