IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брайън Адамс иска 30 хиляди долара наем за морска вила

17 май 2017 14 30

Къщата на музиканта се намира на остров Мюстик в Карибско море

Снимка: Variety.com

Снимка: Variety.com

Рокаджията и носител на „Грами“ и „Златен глобус“ Брайън Адамс се оказа собственик на луксозна вила на остров Мюстик в Карибско море. По данни на Variety.com, канадският музикант има стабилен портфейл с имоти. Певецът има жилища в Лондон, Париж, Канада, САЩ...

А към днешна дата имуществото му се оценява на 65 милиона долара.

Твърди се, че неговата най-любима дестинация за почивки е личната му вила на частния остров Мюстик. Не е ясно обаче кога точно Адамс е придобил луксозната вила. За нея е известно единствено, че е строена през 1970 г. по проект на известните собственици на острова – архитектите Оливър Месел и Арни Хаселквист.

Красивата морска вила разполага със 6 спални, 6 бани, всекидневни, трапезария, кухня и куп глезотии. Разположената на частен остров постройка върви с два прилежащи ѝ плажа. Освен тях къщата може да се похвали с 9 метров басейн, градина със зеленчуци, външна трапезария и джакузи.

Когато Брайън Адамс не е в карибската си вила, той я дава под наем. Цената за седмичен пакет варира. През най-натоварения сезон, май-юли, наемът скача до 30 хиляди долара. Най-ниската цена е през декември – 16,5 хиляди долара за седем дни. Посетителите обаче са задължени да оставят поне 5% бакшиш спрямо цената на избрания от тях пакет.

Максималният капацитет на вилата е 12 души. Престоят в луксозната едноетажна постройка е гарантиран от иконом, личен готвач, градинар и камериер. По време на престоя си гостите на Адамс могат да се насладят на полети с частен самолет тип джет. Освен него към пакета е включен джип за пътешествия из възвишенията на острова.

Вилата на Брайън Адамс е построена почти на нивото на морското равнище. Седейки във всекидневната, човек би се почувствал сякаш е в плавателен съд. По-голямата част от вилата има панорамни прозорци, всеки от който разкрива уникална гледка към морето.

Интериорът в рокаджийската вила е комбинация от хавайски и модерен стилов ракурс. Етномотивите присъстват, но не са основни. В центъра на дизайна са уравновесените морски мотиви, хармоничните цветове на масивното дърво и текстилът в бяло.

Класическите елементи, говорещи за лукс, не са подминати. Мраморът присъства в баните и кухнята. А самата архитектура – колонни редици, арки, детайли – скромно загатват за цената на имота. Тя е неизвестна, но по всяка вероятност е милиони долари.

Разгледайте вилата на Брайън Адамс в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари