Селена Гомес се изръси с 2,2 милиона долара за перфектния дом в Лос Анджелис. Певицата се влюбила в имота от пръв поглед и дори платила с 54 000 долара повече, за да си подсигури жилището.

Новата придобивка на брюнетката разполага с 4 спални, 3 бани, площадка за барбекю, басейн, спа зона, веранда и къща за гости като е била реновирана три пъти от построяването си през 1951 г., пише New York Post.

Близки до звездата издадоха пред медията, че тя по всяка вероятност ще се пренесе там с половината си – певеца The Weeknd, чието истинско име е Ейбъл Тесфайе. По думите им Гомес била лудо влюбена и вярвала, че той е мъжът на живота ѝ.

„Тя е хлътнала до уши по Ейбъл. Тази връзка е много по-различна от преживяното с Бийбър. Любовта ѝ е по-зряла и главата ѝ е на раменете. Тя наистина откри човек, който я прави щастлива. Двамата се познават добре и са се поучили от грешките в миналите си връзки. Семействата на Селена и Ейбъл вече се познават и роднините одобряват връзката им“, коментира близък до певицата.

Вижте дома на Селена в нашата галерия