IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къщичка на дърво, но върху кран

6 юни 2017 13 30

Тя изникна в Бристол, Англия

Снимка: canopyandstars.co.uk

Снимка: canopyandstars.co.uk

Първата в света къща на дърво, която обаче е построена върху кран, отвори врати в Бристол за тези, които искат приключения нависоко в града. Само за 100 дни чудата дървена къщурка ще бъде отворена за нощувки с предварителни резервации.

Престоят за двама души струва 185 паунда през седмицата и 250 през почивните дни. Дървената къща, която разполага с комфортна спалня и покрив, покрит с трева, разкрива гледка към пристанището на града.

Нестандартната къща има за цел да предостави истински пир за сетивата със своите различни текстури, цветове, растения, миризми и звуци, които са в хармония с архитектурата и интериорния дизайн. Всичко това оставя усещането на спокойствие, което обикновено може да се открие само в природата.

Гостите са заобиколени с горски аромати, флорални мотиви, лавандула и градински чай. Те заспиват под звуците на един бълбукащ поток и се събуждат с птичи песни.

Едната стена на дървената къща е облицована с рафтове от живите растения, а на покрива има множество саксии, чиято цел е да привлекат пчели, птици и пеперуди. Почти всички материали, използвани за направата и обзавеждането на къщата, са взети от природата.

Въпреки че идеята на постройката е да доведе природата в града, тя разполага и с удобствата, с които сме свикнали в съвременния начин на живот, в това число душ и удобно легло.

Снимки на къщата, построена върху кран, може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари